= ceritasayastory.blogspot.com: hargai jela Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

hargai jela

assalamualaikum :)
wuuu ~ t.i.r.e.d again -..-
fine . today anything happen lah
well , i just hang out with my lovely person je . yarrr . best moment yaww :D 
but if dikira2 tinggal lagi sehari jer duk kat umah
grrrr . fine ! langsung x puas oke -.-'
cepat sangat masa berlalu
trengat lak kata sorang incik abang nsem tyme tusyen dulu bilamana kitorang asyik cakap ayat
"cepat sangat an masa berlalu"
then ngn suara ala2 ahli rokers , he say
"a'a . cepat je masa berlalu . bermakna ajal kita pn da mkin cepat"
oke2 . relex2 . bukan boleh amek port pn apa yg dy cakap
well , as our pengajaran boleh laa
psss ! toksah nakal2 sangat tau :)
masa cepat je berputar . hargai apa yg kita ada skang . well , x mustahil something yg ada dekat ngn kite nh pn boleh hilang sekelip mata an ? :)
yerr . benar ! x rugi pn apreciate apa yg ada ngn kite skang :))
hoho . mcm da nak kc takzirah lak :)
well , for my post skang nh tade kaitan ngan sape2 pn . sekadar nak ingatkan diri sendiri gak
#pss ! kaca mata nh buat saya nampak skema lah ! -.-'

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari