= ceritasayastory.blogspot.com: jgn buat camtu lah Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

jgn buat camtu lah

hye , hye , and hye LOL :D
asalamualaikum :)
aiyokk . sapa x jawab dosa , kalo jawab , makna nya sayang kat owner blog nh ^.^
*sambil buat muka gedik2 -..-
fine . ari nh mcm ada hot post lahh -.-
well , i know this guy then he asked me
"are u single ?"
so , i just answer nope but wowww ! he offered himself to be my pakwe lahh -..-
then i tersengih sambil gelengkan kepala
OMG ! apa punya org laaa . boleh lak dy offered diri sendiri -.-'
well , look like errr tatau malu ker mamat nh ? if sekalipun da berkenan , usha la slow2 not offered urself like that ! tade class kott -.-
then boleh lak dy kc "rasuah" if jadi makwe dy i can get anything that i want
pfhtttttttt ! giler ! awesome sangat lah sape jd makwe dy !
tapi plisss lah , not me okey :)
tade nya minat nak jadi makwe awak . first kenal dah say like that . what ? cinta pandang pertama ? LOL :D
pliss laa . tade nya statement camtu in my life oke -..-
awak nak offer benda2 yg mewah nk suh saya jd makwe awak . mmg x kan lah :)
jujur . saya x minat n x suka pn 
not my style lah ^.^
better awak usha pompuan lain lah , yg minat ngn duit , harta awak tu . pegi laa
cari yg berminat :)
saya ? takat kawan awak je boleh lah :)

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari