= ceritasayastory.blogspot.com: last cuti Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

last cuti

assalamualaikum :)
emm . ari nh last oliday . malam kang da nak bertolak da 
emm guys , agak2 boleh x nak continue my oliday sampai rasa puas hati ? ^.^
well , sure x dapat lah -.-'
btw , well , as all of u know , today was friday
kalo kat kelantan . ari nh cuti umum so my parents agak free lah , so dorang ada je kat umah . boleh dikatakan sume bil.family lengkap ari nh :)
bahagia sangat . x mcm ari2 sebelum nh . ari nh kami ramai2 buat kecoh kat dapo , gelak2 then buat mcm2 . well together lah as a wonderpets :)
bahagia sangat dapat family cnneh . tape lah kami x kaya ngn harta , alhamdulillah kami masih kaya ngan kasih sayang . aminnn
moga2 sume berkekalan :)
ari nh ari bahagia sbb sume dapat berkumpul sama2 . ntah bila lg masa cnneh akan tiba lak -.-
ye mama , ye papa . anak2 mama ngn papa da pn besar2 . sehari2 kami makin jauh dari mama ngn papa , demi nak jadi manusia berjaya , demi nak tgk mama ngn papa tersenyum , tersengih bangga , kami pegi jauh , ye , nak jadi org berdikari :)
*sobsss ~ sebak -.-
ari2 , telefon lah jadi perantaraan utk dgr sore , pesbuk lak jd perantaraan utk tgk wajah terkini masing2 . xtvt masing2 :)
walau kadang2 hati meronta nak jadi mcm dulu tp mmg x dapat , mcm mama cakap , perjalanan kami semua nak hidup panjang lagi , kami kena jadi kuat , kena tabah , kena kuatkan iman . yeah ! nak sangat jadi anak mama yg solehah yg selalu mama sebutkan :)
insyallah :D

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari