= ceritasayastory.blogspot.com: awak , dengar ye Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

awak , dengar ye

assalamualaikum ^.^
ari yg cukuppp indah :D
even semalam tido agak lewat tapi not bad lah , still dapat bangun mcm biasa je
ari nh last cuti
esok masuk kelas balik , err well esok ada role play -.-'
nasib dlm otak da plan nak buatpe
harap2 lah dapat buat yg awesome
nak je high mark ^.^
well , ari nh kannn saya mcm benggang tau
tadi kannnnnn , hehe
ada org mintak tolong tapi langsung dy x cakap time kaseh :(
psss ! awak2 , nape awak da berubah aaa ?
susah ker nak say thank you ?
paling2 x pun cakap lah tans jer , mudah kan
ada 4 huruf je pun
T A N S
saya nak awak cakap tans je , bukan nak mintak awak cakap i love u mcm dulu2
saya boleh tolong awak tp hargai lah , cakap lah something , paling x pun say tans 
kalo awk nak tau , word tuh penting bg saya
dah saya tolong kann
betul wak , saya x mintak awak balas apa2 pun , saya tolong pun ngan x banyak ragam
awak nak saya tolong , saya tolong , dah awak dapat apa yg awak nak , awak diam
apa nh awak ?
saya nh apa ? mesin tempat awak nak mintak tolong ker apa ? dah awak siap guna mesin tuh , awak tinggal
yar2 , saya dah ibarat mesin tuh gak laa , dah guna , terus blah without say anything 
psss ! saya admit yg saya pun sama je wak
lepas kuarkan duit dari mesin ATM , terus saya blah , x pulak saya nak say tans kat mesin tuh sbb tolng saya kuarkan duit -.-'
errr tapi dah tuh memang mesin kannn
saya manusia lah ! makhluk macam awak jugak
cuma errr jantina je lain2 -.-'
so . plis lah say tans 
saya hargai bila awak cakap mcm tuh
rasanya x luak pun kalo awak cakap mcm tuh
yar2 saya tau antara kita dah x mcm dulu tp tade nya kaitan ngn word tans kann ?
word tuh x bersalah punnn
*pfttttt ! da mcm melebih2 pulak . errr -.-
so , plis again
say something to me
at least say tans

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari