= ceritasayastory.blogspot.com: best moment ! Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

best moment !

assalamualaikum :)
alhamdulillah . da pun masuk bulan febuari buat tahun baru nh :D
alhamdulillah gak segala apa yg dijalani da banyak mematangkan lagi diri nh . well , kan dah umo 19 . must b matured yaww :))
ahaa ! tadi da mcm a best moment lah , semalam kuar ngan hosusemate . kami overnight lahhh ^.^
semalaman x tido , just hang out , borak2 , makan2 ngan housemate :)
terrrbaek , well , this is our first time overnight . mcm2 tempat kat kl da kami jajah 
downtown ? 
x pegi sebab tutup -.-'
da mcm errr agak geram sbb apa yg kami plan x jadi
so , all of us decided nak pegi kat uptown jer :)
we walked , we talked , we eat , we shopping together tau ^.^
after 3 a.m , sume kedai kat situ will closed so we dont have any idea nak pegi mana2 but salah sorang member suggest supaya kami lepak kat dataran merdeka :)
awesome lah ! :D
kami lepak , borak then tgk apa yg ada kat dataran . after for the while , kami gerak pegi tempat lain , pagi2 tuh jalan je keje kami . err agak mengantuk but well , buat donno je -.-'
kami jalan , kami shopping dan macam2 sampai lah pukul 12 :)
and the end , baru kami sampai umah 
well , sangat penat + ngantuk
kasi saya rehat okey :)
next time saya story lagi
oke 
sekian
fullstop
byebye
 

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari