= ceritasayastory.blogspot.com: insyallah saya okay Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

insyallah saya okay

Sesiapa yang SINGLE bukan sebab tak hensem/tak cantik , bukan kerana tak baik & bukan kerana tak ada sape sukakan mereka TETAPI »»» mereka SINGLE kerana hati mereka belum terbuka hati and perasaan untuk MENCINTAI dan DICINTAI oleh sesiapa 
assalamualaikum 
betul ker sume nh ? tatau nak cakap apa , rasa x sihat sangat lagi -.-
semalam agak baik , dy contact saya after a long time ago :)
nice kan ? alhamdulillah , still dy x lupa
terharu , sebak , hepi , mcm2 ada -.-
alaaa tapi rasa apa2 pun tade yg boleh ubah 
well , for better , x payah nak harap apa2 as long saya pun oke ngan hidup sekarang :)
tipu , bohong if kata saya x ingat kan tapi well it's just a best moment that i have :')
bukan apa , baik buruk sape yg penah saya kenal , masing2 banyak bg saya rasa :)
u know , saya hargai sume yg ada dengan saya
cukup sayangggggggg :')
cukup saya hargai , kadang2 sanggup buat apa2 sbb x nak kasi hilang tapi em if tuhan nak tarik , i must let go -.-
tapi tape , tuhan baik :D
apa yg jadi pasti ada hikmah kan ? mcm awak . tuhan tarik awak dari saya , cukup2 buat saya down tapi tgk , skang tuhan gantikan yg baik :)
bukan nak cakap awak x baik tapi tuhan tahu apa yg terbaik utk kita kan ? mcm awak cakap gak , ada jodoh ada laa
saya tersnyum sendiri 
yaa . senyap saya tanamkan ayat tuh dalam minda saya
"ada jodoh ada laa"  :')
maaf , bukan maksud saya nak ungkit sume nh tapi saya just errr teringat :'( 
lemah kan saya bila ngan awak ? masya allah , rupanya saya belum cukup kuat lagi :'(
saya tau , saya mintak maaf , apa yg awak buat dekat saya dah saya forget , bila kawan2 tanya kenapa senang sangat saya nak maafkan awak , saya cuma diam . yup , dorang tatau apa yg saya rasa . awak pun sama kann ? tatau apa yg saya rasa . berulang2 kali awak mintak maaf 
awak , saya ikhlas sangat , apa dah jadi jadi laa , saya x nak berdendam ! saya pun x pandai nak benci awak :)
puan mama x penah ajar saya benci orang . jahat mana org tuh , kena layan sebaik mungkin 
ada org cakap saya patut hukum awak atas apa yg awak dah buat untuk saya , mcm2 dorang bg suggestion , saya diam . apa2 saya je yg rasa kan ? bukan dorang , as long saya dah maafkan awak , thats mean thats true :)
saya x perlu dengar pendapat org lain , cukup lah ngan kata hati saya . saya kenal awak , awak pn x cukup kuat kan thats why saya kena fikir pasal awak jugak :)
saya x boleh jadi selfish , saya kenal awak dah agak lama 
saya x suka tgk bila awak lemah , so dengan penuh yakin saya try salurkan keyakinan dlm diri awak . even as kawan 
saya harap awak oke :)
yup , tu lah tujuan saya . saya x leh jadi selfish
walau awak x mintak tapi still saya try bantu awak . x . bukan nak tunjuk saya baik , langsung x  
cuma saya nak bantu awak , setakat saya mampu :)
insyallah i will
hari nh saya rasa lemah sangat , kalo boleh nak baring terus tapi x dapat . banyak hal lagi yg perlu saya buat
tape . insyallah saya okay :')

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari