= ceritasayastory.blogspot.com: da nasibb Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

da nasibb

assalamualaikum
oke , tatau nak cakap apa , badan still terketar-ketar lagi sbb xcident baru jap tadi -.-
cuma want say alhamdulillah sbb tuhan da selamatkan owner blog tadi ;)
tadi , pegi turun beli makanan sorang2 , ntah mcm mana 2 org mamat nh duk usha , first , salah sorang bagi salam , yaa just jawab dalam hati , dah tuh start mengada2 duduk dekat2 . geram je nak sound
"x malu dan x hormat ngan saya pun, malu dan hormat lah ngan tudung yg saya pakai incik abang oi"
bila dah siap bayar harga makanan , boleh pulak dy ikut belakang , alhamdulillah , terlepas gak dari dy bila dy tengah asyik beli makanan tadi . tuhan da tolong :D
punya laa cepat jalan tadii , nasib x tersepak batu -.-
oh mamaa , mcm mana anak mama nak berdikari bila dah jadi xcident mcm tuh tadii ? kang dah terketar satu badann , nak bayar makanan tadi pn terketar , sampai duit 5 sen ngan 10 sen pun tertukar , buat malu jeee bila akak cashier tersengih . dah nasib kan arini ?
tade mood , mood da terbang , skang , masa bukak buku , yaa , nak final exam dah then yes ! masa untuk balik :D

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari