= ceritasayastory.blogspot.com: after one week Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

after one week

assalamualaikum
after one week tak ngadap lappy , tak story , tak merepek kat sini , alhamdulillah , lastly dapat gak :)
after one week , saya kenal awak
tapi
cinta tak boleh dipaksa kan ? kan ? kan ? kaannnn ?
awak memang baek bila sanggup layan saya yang suruh awak buat macam2 -.-'
awak memang mengada2 bila nak suruh saya masak dan sediakan minuman buat awak
awak memang romantik bila menyanyi sambil buat aksi romantik dekat park kete bila kite kuar sesame . even saya asyik gelak je bila awak buat aksi tu tapi tetap awak buat donno gak . alahaiii . layan jelaaa ~
awak memang sengal bila salu paksa saya makan je sepanjang ada ngan awak
awak memang memaksa bila tetibe suruh saya timbang berat badan bila kite kuar
awak memang perangai keanak2 anakkan bila pantang tgk tedy bear yg comel lagi kiut itu , kata awak , awak suka sangat benda tang tuh . hey ! sape laki sape pompuan nh haa ? --'
awak memang sorang yg sweet bila suka sangat makan coklat . alahaiii
awak memang unik bila alergi ngan daging -..-
awak memang sengal bila suka maen sorok2 bila pegi pasar malam . mcm org hilang anak saya cari awak tapi ngan muka ngan tersengih tetibe muncul . geram ? yaa ! toksah cite laa
well , seminggu kenal awak mcm2 saya tahu tapi kenal lama , kenal kejap , cinta memang x leh nak dipaksa kan ? insyallah andai lah jodoh kita ada , akan ada la kan ? :')
apa2 perasaan memang x leh paksa an ?
insyallah ada jodoh ada laa kan ? saya harap awak paham , apa2 pun x leh dipaksa

# selamat ulang tahun ke 19 buat sorang sahabat
tahun nih saya tak jadi orang first , tak jugak nak jadi orang last
sekali sekala biar lah saya jadi yg tengah kann ? :)

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari