= ceritasayastory.blogspot.com: cerita sem 3 Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

cerita sem 3

assalamualaikum
alhamdulillah , tanggal tarikh 16 april 2012 , bermula sem 3
sangat2 terbaek tapi err agak kureng sebab x dapat nak tengok result lagi , harap2 okay , mintak jauh dari repeat paper --'
btw , sem nh short sem je , well belajar just 3 months :)
then heww . boleh cutiii ^.^
well , sem 3 banyak dah jadi , kat rumah ada orang baru . err i mean new intake . okla . hope boleh ngam lagi rapat mcm gam gajah tu -..-
apa2 pun harap sem 3 makin hebat , makin mantop dann makin oshemm . err okla . tade mood . buat awak , sabar , nanti saya hadiakan something untuk awak . forgive for my mistake :-/ well for my first day today . banyak sangat happen . apa2 pun , just nak study hard lagi . subjek makin susah . well , must improve my english . tadi pun dah mcm blurr bila ada orang ajak speaking . haa . amek kau ! dah lama x speaking kann jadi laa camtuu . aduyaii
pape pun , dah agak sibuk nak on9 . bila cakap kat sorang member , boleh pulak dy kasi nasihat mcm nh

remember 4 my advice always-
when u study u must study smart n pray hard..
-dont play2 at inside class,u want play2 also u go to behind class right..
-respect 4 yr teacher
-dont fight with yr friend, n
-eat when u hungry..


errr . ada2 je kann ? terimakasih lah atas nasihat anda  oshem jugak . okla . mood dah tade . bye

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari