= ceritasayastory.blogspot.com: selamat hari mama Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

selamat hari mama

assalamualaikum
sejak besar2 nh ada hobi sengal sikit , suka menjerit even ada kat orang ramai like mall , semalam pun buat gitu sampai kena tarik pipi . aishh ! lagi memalukan bilamana orang sekeliling tengok sambil tersenyum . aiyaa . da x boleh nak kontrol perangai nan satu nh . nasib baik lagi sbb buat perangai x betul nh kat negeri orang . hehe . i mean kat kuantan meyh , not kelantan :)
semalam 13 may , hari ibu . tapi ada kat kuantan , x dapat nak wish kat puan mama face to face -.-'
semalam just pegi mengketedarah pizza kat kuantan parade , bila duk layan makan pizza , dorang asyik duk ulang tayang pasang lagu nh haa . tatau apa tajuk tapi lirik dia macam nh
"oh mamaaa , i love uuuuuuuuu . . . ."
banyak kali meyh duk ulang tayang lagu tu , seriuss ingat puan mama teruss . nasib anak sulung je , kontrol macho x nangis . hehe . then tengah2 makan tu salah sorang akak pizza datang then bagi sekuntum bunga kat para ibu yang tengah duk makan pizza . dekat bunga tu , ada ayat yang agak awesome dy letak , haa , ayat nh haa
"happy mother day, you light up my life"
awesome kan ? :)
lepas makan , terus text puan mama nak wish then nak say sorry sbb x dapat celebrate tapi jawab puan mama
"mama x kisah sbb bagi mama hari2 hari ibu , mama salu ingat anak2 mama , kot anak2 je yang x ingat mama"
err alaa emo je rasaa
pstt ! anak mama nh saluu je ingat mama laa :)
mama the best ! i love u more and more ! first time tulis ayat macam nh dan ia betul2 special ! bukan untuk orang bukan muhrim , first untuk mama :')

gambar yang berabad lama nyaa --'

well , apa2 pun berhujung minggu di tempat orang kadang2 boleh jadi sangat best tapi lagiii best bila kat tempat sendiri kan , sudah selesai tugas kat sini , akan balik ke tempat asal :)
x sabar nak jumpa orang2 tersayang kat sana ^.^

#terima kasih buat sorang kawan kerana layan kereneh saya kat sini . terima kasih dan terima kasih

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari