= ceritasayastory.blogspot.com: last day for sem 3 Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

last day for sem 3

assalamualaikum
alhamdulillah , hari ni dah last belajar . err i mean for sem 3 la . then next week dah pun final exam . oh yaa ! wish me luck yaa :)
tadi macam biasa , just salam then mintak ampun maaf kat sume classmate . tiap2 kali nak exam sure ingat time spm dulu . yaa . mmg x boleh nak forget punn :-/
time spm mmg toksah cite la . mmg kena sabar , jaga kelakuan then bla . bla but after the last paper time spm . mmg x boleh lupa bila macam nie la jadi nya :D





okay , thats my baju sekolah yang sampai sekarang still simpan . x nak lah buang :)
sayanggggg beribu kali sayanggggg :D
okay , entri this time bukan apa , just miss that moment lah . dalam mood nak exam mmg akan teringat . thats all , still banyak nak kena study , nak kena remind balik :-/
ohhh ! kuatkan lah ingatan ini , janganlah benda yang susah masuk nanti and the most important , kuatkanlah mental dan fizikal yang x bape sihat sekarang

#kena marah dekat parents bila x call dorang lansung T.T
ohh , anak mama bukan sombong tapi double sibuk

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari