= ceritasayastory.blogspot.com: result punya cite Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

result punya cite

assalamualaikum
alhamdulillah :')
tatau nak buat macam mana lagi , nak je lompat tinggi , gelak , senyum , sengih bila tengok result tadi
alhamdulillah ada peningkatan . syukur sangat
even belajar selama 3 bulan tapi hasil yang dapat dapat buat diri nie jerit sbb hepi :D
haa ! sape cakap bila otak berserabut , tengah tension pun pointer tak boleh naik haa ? -.-
asal pandai bahagi poblem ngn study , insyallah dapat kan
tak di nafikan , before exam banyak sangat benda dah jadi , tuhan je tahu . nak kena buat itu , buat ni , macam2 sampai ada yang kena lepaskan but alhamdulillah semua berbaloi
pss ! terima kasih sbb biarkan saya sendirian setiap hari sbb tu buat saya lebih berusaha nak forget awak . saya buat yang terbaik ! tade awak pun tape lah , sorang2 pun okay pe kan ? sampai masa insyallah ada teman gak :')
terima kasih buat keluarga , yang duduk jauh . tiap waktu akan text wish luck , bg ucapan
buat kawan seperjuangan lak yang selalu tolong . even kenal pun tak lama . punn terima kasih gak . buat kawan sebilik . yang selalu study sekali , yang selalu teman makan , yang selalu main game sesame . terima kasih atas segalanya kawan :')
aish ~ buat ucapan bagai dapat anugerah lak pulak . hee . tapi just nak share rasa je . apa2 pun insyallah nak upp lagi for next sem . wish me luck yaa
well , hari ni dah last semester break . macam2 dah jadi . alhamdulillah lak semua baik2 je
esok dah jadi hari baru . semangat baru nak lebih berjaya :)


No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari