= ceritasayastory.blogspot.com: sampai sini je Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

sampai sini je

assalamualaikum
bila tengah down , tak dapat buatpe . hanya diam . kadang2 fikir yang dah macam diri nie ada sorang2 je kat dunia . tade family , kekasih mahupun kawan . yaa . i'm only one . bila org tengok , org nilai , ramai dan semua bagi ayat ni
"untunglaa , org tengah bahagia"
"untunglaa , ada org sayang dia"
malas nak bertekak , malas nak cakap banyak2 , cuma senyum . yaa . lantakla apa yang nak cakap kan ?
 orang cakap senang , apa yang rasa , kita je kan ?
awak kawan saya kan ? awak la yang janji nak stay ngan saya kan ? awak puji saya , cakap saya yang baik2 kan ? awak cakap itu dan cakap ini . alhamdulillah waktu awak cakap saya macam2 , saya langsung tak terbuai . yaa . saya cuma senyum dan fikir awak dah terlebih gula2 kan saya ngan cakap awak -.-
saya diam . saya sedar
awak cakap nak kawan , saya cakap x nak . awak rayu2 . saya senyum dan mengeluh . yaa . mudah sangat saya terima awak lagi . even jadi kawan pun . lagi sekali
saya diam . saya sedar
mula2 awak kawan , selalu je ada kan ? x lengkang pun tapi lama2 awak dah jauh . positif think saya cakap tape lah , maybe awak pun sibuk . macam saya sibuk gak kan ? tape la awak , saya paham dan lagi sekali gak
saya diam . saya sedar
awak cakap kawan saya kan ? tapi kenapa bila awak susah , baru awak nak text , baru awak contact sbb nak mintak tolong . tapi tape . positif think saya cakap yang awak kawan saya , buatpe saya nak berkira kan
saya diam . saya sedar
awak tau , kenal awak dah lama . saya selalu perhatikan awak . dah macam tau pun perangai awak . apa awak buat dan yang silap , awak mintak saya tegur . lantas kata2 maaf keluar dari mulut awak . awak gak mintak peluang nak jadi lebih baik . tak nak ulang silap lagi . peluang dan peluang .
awak tau ? ramai yang saya kenal mintak peluang ngan saya nak baiki silap dorang . tape . saya tak kedekut . saya bagi , yaa . manusia mudah buat silap . macam saya gak kan ?
sekali , lagi dan lagi peluang yang awak mintak . dalam diam2 saya mengeluh . berapa banyak lagi peluang awak nak ?
saya diam . saya sedar
awak . kali ni saya nak jujur , nak cakap yang saya dah tak tahan ngan cara permainan hati awak . awak guna dan cari saya bila perlu . kadang2 boleh sampai nangis sbb rasa sakit sangat . dah cuba sangat nak jadi baik . tak nak fikir tapi hati saya dah tak tahan
awak , saya mintak maaf , saya dah tak mampu nak stay ngan awak even sebagai kawan , bila awak baca coretan ni pun , jangan penah contact saya atas apa2 alasan sekalipun yaa . lepas ni saya dah tade dah . saya dah tak nak ada pape pun dengan awak . buat kali pertama buat awak
selamat tinggal dan terima kasih

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari