= ceritasayastory.blogspot.com: eksesais again Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

eksesais again

assalamualaikum :)
for entri kali nie kite update jam 2 pagi . okay . still tak ngantuk . badan masih aktif pasal seharian eksesais . sangat2 awesome okay :)
berbasikal ntah berapa kilometer jauhnya bersama beliau memang awesome . even for the first time berbasikal jauh then must lalu kat jalan besar tapi alhamdulillah everything okay even mulanya ada xcident sikit tp okla , budak baru belaja kan ;p
amek risiko tu memang la . apa yang akan jadi tadi memang tawakal je tapi finally perjalanan pegi dan balik selamat :D
just kayuh basikal memang tak guna tenaga sangat but if dah turun naik bukit memang agak mencabar la . penat meyh . asyik kena tukar speed beskal tu je . nasib sume okay je
well , sume nie xtvt yg awesome after pindah rumah . nak cakap menyesal memang langsung tak la malah bersyukur sebab dapat lari dari mereka yang sangat busybody -.-'
well , sekarang dah new life , can do anything yang nak dibuat tanpa fikir perasaan sesape as long still jaga maruah family je :)
pss ! awak ! terima kasih sebab dah lepaskan saya ! saya bebas ! saya dah tak kan jadi penyibuk dalam hidup awak . tak kan ada pape ngan awak as long benda tu akan buat awak bahagia . tape la . like always . saya rela mengalah -.-
mengalah pun okay pe ? even yaa agak pedih kan ? for the second time i must do this kira dah macam okayla . tapela . tuhan adil kan . tak nak dah la masuk2 part feeling macam nie lagi . dah tak larat sangat dah . hidup utk diri sendiri , family dan kawan pun okay je kan ?
yehaa ! just wait for one year and i'll do something ;)

# cannot wait for "that"

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari