= ceritasayastory.blogspot.com: oh RINDU ! RINDU ! Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

oh RINDU ! RINDU !

assalamualaikum
alhamdulillah hari nie dah cukup seminggu puasa . rasa yang cukup indah
yeah ! ramadhan kali nie ramadhan yang terbaik :)
hari2 asyik tengok kalendar je . tak lain tak bukan , soalan yang kerap di tanya untuk diri sendiri dan jugak dijawab oleh diri sendiri ialah
  1. "bila nak balik nie ?
  2.  berapa hari lagi boleh balik nie ?
  3. bila nak bukak puasa ngan family nie ?
dan jawapan yang dijawab pulak
"lambat lagiiiii, sabar2"
okay , student life la kot . sape tak sedih bila kena jauh ngan family nak2 lagi bulan puasa . entah sempat entah tidak nak berbukak puasa ngan family tahun nie :(
insyallah boleh laa kan :')
dulu2 masa still tak berjauhan ngan family , tak terasa sangat nikmat puasa tau tapi alih2 bila kena bukak puasa sorang2 tadi , memang agak syahdu la . sape tak sedih . orang sebelah rumah bising2 ngan mak bapak dorang , kite lak sorang2 dalam bilik tapi err makan tetap makan . kenyang tetap kenyang . hehe cuma errr sangat2 sunyi laa
oh mama ! oh papa ! rindu nyaa nak manja2 :'(
apa ? apa ? yaa ! anak sulung memang manja apa , kite belaja baru nie pun , lectrer cakap anak sulung manja . yaa . manja pun manja laa . ngan family je pun . sobs sobss .
rindu ! rindu ! rindu ! huarghh ! time kapel2 dulu pun rasa nya tade feeling rindu gila2 macam nie . okay apa , alhamdulillah la . saya rindu pada yang berhak je ! hehe . mahal kot rasa rindu dari insan yg bernama nur qurratu aini syafiqah nie . hehe :p
errr hatoyai , bab melalut memang num satu la . teruk je kann ? -.-'
bukan apa , xctelly sekarang ada sorang2 dalam bilik nie . baru je 5 minit lepas tuan papa call tanya bila nak balik , semalam puan mama yang tanya . so boleh nak conclude that my parents ask me when I will going back home . errr nak jawab sedih , macam dorang berharap je anak manja sulung dorang nie balik nak bukak puasa sesame . yaa ! mak bapa mana tak rindu anak kann ? nak2 anak sulung , perempuan pulak tuu , banyak peel yang buat mereka pening kepala tapi yang banyak peel nakal anak dorang nie laa yang dorang sayang gak . terbaikkk laaa kann ? :D
errr nak story lebih2 takut terrrr nanges pulak . hehe . well . conclude bukan apa . rasa sedikit sayu then sedikit kalut sebab nak kena get ready for the indibidu presentation next week ! wuuuu ~ wish me luck ! wish me luck ! nak high mark nieee :D

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari