= ceritasayastory.blogspot.com: dulu-dulu kala Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

dulu-dulu kala

assalamualaikum
ramadhan dah nak last then raya pulak datang . dont know what to say , but of course nak ucap alhamdulillah :)
today , macam dah nak jerit nak tebang balik kampung dah . hehe . ye ye je kan , lagak boleh je , then kena tunggu dalam dua hari lagi before balik . ohh yaa , still kena super duper sabar laa -.-'
rindu memang toksah cakap la tapi nak buat mcm mana , belajar lagi penting , tak nak la eden mencatat sejarah boleh surat cinta kalo tinggal kelas . err i mean warning letter laa . hehe . mintak jauhhh :)
btw , macam biasa , dah nak raya , macam2 dapat mesej raya . dan alhamdulillah for that sebab kurang2 ada jugak yang ingat :')
tapi yang dah tak dapat kad raya . ada yang dapat kad raya tak ? err kite dah lama dah tak dapat , some people maybe say that kad raya nie dah macam kolot dah , dah macam ketinggalan zaman dah kot . yelaa sume orang pakat main send sms , mms , email , tapi kite still hantar kad raya haa 
but not for me , when dapat kad raya , feel yang kita rasa sangat2 lain , sweet kot ! haha 
skang dah tade yang nak bagi kad raya dah -.-
well , still remmber yang saya dapat kad raya yang paling last when i'm Form 4 . yaa . dah sangat lama but yang paling best , until now , still simpan semua kad2 tuu :)
tak macam sms , when inbox dah penuh , terpaksa laa delete . yaa . sampai bila sangat laa nak simpan kann . bila kad raya , sampai sekarang boleh baca then sengih sorang2 . yaa . paling syok bila dapat kad yang ada bunyi2 muzik tu haa , suka je main tutup bukak kad tu , saje , nak bagi bising bunyi muzik je , hehe , bila dah start bukak that card , maka kantoi laa se isi rumah yang saya tengah berjiwang dengan card tu . hehe . well bukan apa , bila dapat card yang muzik tuh , sure kad tuh selalu nya agak mahal from the others cards kann , then kalo dah lebih mahal , yang bagi pulak sure laa someone special . ehem2 . heee :D
yaa , saya dengan dia punya cara tersendiri dulu . kami lebih suka nak berbalas surat . main kirim ngan abang posmen pulak , memang awesome laa bila abang posmen tu datang rumah sebab nak hantar kiriman beliau , rasa excited yang teramat2 laa :')
nak kata kami stay jauh2 , tak pun , nak kata langsung tak contact pun tidak , tapi saja nak buat habit macam tu , kurang2 ada memori kami buat sendiri . hee . saje2 nak reply surat , bila dah tahu beliau dah pos kiriman tu , rasa excited tunggu abang posmen sampai kat rumah pulak memang laa yang paling tak boleh forget . bangga je bila dapat surat . well , tu cerita 4 tahun dahulu , sekarang dia kesana , saya kesini , lost contact tapi until now , kad2 kiriman beliau masih lagi comel saya simpan :')
kenangan yang sangat tak boleh forget . pss ! tu laa yang buat dia lain daripada yang lain . err kan bagus kalau jodoh kami panjang , sure dah banyak dah koleksi kad saya :D
apa2 pun , semua dah lepas then kad dia pun saya akan baca setahun sekali je , tu pun time raya . saja nak dapat feel raya yang lebih masyuk 
buat incik 4 tahun lepas , selamat hari raya . andai kata still ada , contact laa saya ya . mana tau nanti akan dapat kad raya awak pulak tahun nie :)



jika tak mampu menjadi sebatang pensil untuk menulis kebahagiaan kepada seseorang,
cubalah menjadi pemadam lembut yang mampu menghilangkan kesedihannya.

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari