= ceritasayastory.blogspot.com: kami jumpa , kami happy :) Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

kami jumpa , kami happy :)

assalamualaikum dan salam berbahagia :)
first , salam aidilfitri buat semua pembaca yaa , tade apa yang nak cakap , just look for this picture yaa :D














now , baru nak story sikit . haa , mood excited laa . hee
tadi , classmate yang lama dah decide nak buat renion . after lama plan , lastly , dapat laa jugak jumpa . makan2 then lepak2 sambil2 borak , awesome kot ! lama betol tak jumpa , maklum laa , kan dah lama plan je , bz memanjang , masing2 ada tugas masing2 , lastly , baru dapat jumpa jugak . alhamdulillah , umur panjang lagi nak jumpa mereka semua , even tak semua join tapi kira okla sebab teubat rindu :')
for this moment , nothing want to say 
cuma satu jee nak heboh2 kann
i love them so much ! :D

# saja nak share rasa happy :')

2 comments:

hak milik kekal syafiqah zuhari