= ceritasayastory.blogspot.com: blogger oh blogger Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

blogger oh blogger

assalamualaikum dan salam sejahtera
sihat tak ? tak sihat jumpa doktor ehh , kalau doktor tu kacak lagi bergaya , pesan dekat beliau yang owner blog nie kirim salam , tak pun boleh je tinggalkan contact num owner blog ni dekat beliau . HAHAHA . gedik tak ? gatal merenyam tak ? hikhok , tak selalu buat takpe kann :P
btw , harini dah macam bad day sikit . eh2 tak ! tak ! bukan ! bukan ! I mean hari yang tak berapa nak okay -.-'
tadi kannn me nak pergi class tapi tudung me yang tengah iron nyaris2 nak hangus ! okay , tak baik gelak , tak baik kutuk , me bukan tak pandai nak iron okay sebab kalau nak tahu zaman muda2 dulu me laa yang selalu duk iron baju orang rumah . eh ! eh ! I mean baju family la . mama dah bagi kebenaran me iron that baju2 tu semua . so memang maknanya me memang pandai la iron baju dengan proper kannn *hahaha,nak jugak puji diri sendirI :P cuma err me nak cepat tapi rasanya me yang cari pasal tadi . class punya laa start petang tapi me take time nak bersiap tu beberapa minit je nak dekat waktu clas . nie la nama nya perangai tak senonoh , dah tahu class start lewat , nak jugak siap lewat , punya laa makan masa banyak tadi nak betulkan tudung . yang tak tahan punya perangai , punya banyak tudung yang comel lagi kiut tadi yang ada tapi nak jugak pakai that tudung yang buat perangai manja taknak jadi . dan me waste time punya la lama tadi , dan err nasib laa sempat mekap ! haha :P 
btw niat jahat dah cakap suruh ponteng je that class tapi niat balik pulak jawab jangann ponteng clas , harini ada kuiz . takleh2 ponteng . lambat pun nak kena pergi dan yezza ! me memang baik sebab ikut yang niat baik . muahaha . baik kan ? kan ? kannn ? siapa cakap jahat , malam nie me ganggu dia biar dia takleh tidur ^.^
okay2 , me pergi clas , jawab kuiz then clas abes . cool kan ? rasa macam ohh , nak datang banyak sangat halangan tapi after all dah jawab , kejap je pun . tak sampai sejam -.-'
dan after that , p makan sat . haha , kenyang nooo :P
then nak tunggu the next class sangat lah lama tapi me tak kisah , me budak rajin . next class start pukul 4 tapi me yang super duper rajin dah masuk that class setengah jam awal :D
haha . bajet bagus je walhal sebab takde tempat nak lepak tu laa pasal pergi that clas awal2 , sebab that class memang port terbaik dengan ada nya aircond super duper sejuk ^.^
me masuk clas , ada presentation , for that present , kita kena sediakan our own toys and me yang tak berapa nak kreatif nie buat la yang me punya sendiri . tapi me buat dengan kawan , kitorang buat berdua dalam bilik . muahaha . me buat and buat pastu part yang paling me suka nak buat bila kena kaler that things dengan water kaler :D
suka woo , kadang2 saja je nak sentuh that kaler banyak2 biar tangan comot sebab nak nampak macam budak kreatif je . hehe tapi yang paling tak tahan , bila dah kesepuluh jari memang super duper comot , macam2 pulak kaler timbul , nak kaler oren keluar purple . aishh ! memang la sangat annoying tapi bila tengok dekat tangan kami balik , terkeluar ayat nie yang memang me cakap dekat member
"memang suka la tengok tangan comot gini , macam kreatif tapi yang pelik , orang kreatif takde la pulak kotor macam nie . hahaha"
member me pulak jawab
"a'a kan , eksyen je kita nie"
me dan dia ? HAHAHA . yaa . rasa dah sangat eksyen . padahal buat bukan seberapa pun tapi  ya allah , lantai , tangan , semua dah la dan err disebabkan terlampau over sebab dapat use that water kaler kann , me punya kerja sangat laa berwarna . masa present tadi , me pegang kerja yang me buat , bila sir mintak , me terrrrtengok tangan me dah tukar jadi kaler oren . huhu . malu betul , nampak sangat over je kaler that things sampai melekat2 lagi that kaler dekat tangan walhal benda tu dah buat 2,3 hari dah punn -.-'
btw dear sir , saya memang tak jamin apa2 ehh kalau tangan sir pun tukar jadi oren macam saya jugak tadi . tapi takpe sir , itu memang cool :P
hehe . okla btw takpe sebab tu memang cool kan ? bila lagi tangan nak tukar jadi oren -.-'
class tadi memang abes lewat dan hajat nak berkunjung ke kedai makcik dobi masih tidak kesampaian . err sabar ehhh baju2 sekalian , nanti me free , me bawak awak semua balik :)
okla the end . me not in the mood -..-

p/s : tadi me chat ngan sape ntah , banyak dia kenakan me . tapi takpe la . ada jugak ayat dia yang berguna buat me . sangat cool bila dikenakan macam tu T.T
lagi haa , terima kasih atas komen dan saranan yang agak mengarut dari awak semua pasal entri me sebelum nie . muahaha . pss ! jiran me dah senyapp je sekarang . agak2 dia ada baca blog me ehhh ? hehe
lagi haa
harini first time me buat blog me jadi private dan rasanya sangat tak cool sebab tak ada the others yang boleh baca blog me sebab me dah hadkan pada insan2 tertentu je tapi ha okla , sekarang me tak buat dah sebab 
saya tahu saya penulis blog , dan bila saya tulis blog maknanya semua orang akan baca saya punya penulisan , kalau puji alhamdulillah , kalau kutuk , saya senyap dan kutuk balik diam2 . haha . jahat tak ? kadang2 rasa jahat datang jugak tapi tak melampau :P 
dan okay me tak nak jadi riak . honestly me cakap , me tulis semua nie memang taknak jadi femes . me tulis semua nie sebab orang2 terdekat yang support me . terima kasih semua . peluk cium dari me ^.^
me memang sangat2 membosankan even bila dekat dengan siapa2 yang me rasa boleh masuk geng dengan dia , hobi me suka menjerit , tak tahu kenapa , maybe me suka tengok cite Tarzan kot dulu2 . haha . ha ! btw lagu Tarzan best . dengar laaa . hikhok . promote pulak :P
okay , banyak membebel bukan2 . ampun maaf dipinta
me jugak pemalu , ehhh , yeker ? haha . a'ah . agak la . sebab tu kadang2 me jadi macam nak tekup muka dengan bantal and then sorok diri bawah katil je bila ada yang nak promo blog me . haha . me rasa wahh macam tak perlu la . me segan :-*
tapi bak kata beliau yang me chat tadi
"tak guna tulis blog panjang berjela tapi taknak bagi orang baca . at least kena berani tunjukakn dekat others karya2 yang kita tulis"
dan thanks :)
betul , as blogger , awak kena bangga sebab awak dapat menulis even satu entri sekalipun . tak semua orang boleh dapat idea nak tulis macam awak tulis . tak semua orang ada cerita , tak semua orang pandai nak tarik the others hanya dengan cara pembacaan je dan tak semua orang dapat keep update blog mereka . ada yang dapat bertahan separuh jalan tapi buat awak yang still kekal menulis . TAHNIAH dan SYABAS diucapan :')
tak semua dapat buat apa yang kita boleh buat 
sekian

2 comments:

hak milik kekal syafiqah zuhari