= ceritasayastory.blogspot.com: daftar nak masuk audition . HAHA Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

daftar nak masuk audition . HAHA

assalamualaikum
yeahh ! dah lama tak update cerita . sangatlaa busy okayyy :P
biasa la . final dah dekat . belajar pulak dah macam rushing sangat dahh . tak lama lagi pulak dah study week . dan yeahh ! otak kena kuat ingat fakta pentinggg :)
dan yeahh ! sekarang me nak kena jaga fikiran je . muahaha . jangan fikir bukan2 yee . I mean nak kena jaga otak supaya dapat cepat ingat benda penting . for now , otak cakap kena paksa ingat ayat al-quran yang nak kena hafaz depan sir then yeahh ! ingat lirik laguu :P
me decide nak masuk audition kottt ! muahaha . me tahu laa yang me langsung tak comel okay tapi come on laa . vokal bukan sekadar rupa . errr betul ker ? kot2 cakap terbalik pulakk -..-'
btw jadi tak jadi belakang kira , yang penting me nak cakap , suara me memang powerr ! HAHAHA . okay . sekadar riak -..-
btw , kalau tak caya , nanti laa me buat cover lagu yang me nyanyi ehhh . haha
hehe . saja je try nasib . tak fikir nak dapat atau tak . baru je pun daftar nama . eksyen jee lebih kann ? saja nak have fun , tu pun tak sure nak masuk ker tidak . walhal dah tahu diri nh tade la hebat sangat dalam bab2 nyanyian . yaa , dengar boleh laa . bab nak hafal out la jugak -.-
btw yeahh , sekadar nak tambahkan kawan , kena laa aktif kann ? yedakk ? hikhokk
actually , me sangat busy . so for those yang bw me tuu , maaf yee . follow laa . hehe . karang saya lawat awak and follow balik ^.^
btw , apa2 hal , sila contact me laa ye . through fb pun bolehhh . mekasehh
jaga diri . next time me update lagi
^.^

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari