= ceritasayastory.blogspot.com: dear jiran kat depan , kalau awak tahu. . . Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

dear jiran kat depan , kalau awak tahu. . .

assalamualaikum
dan ini adalah pesanan dan luahan ikhlas kepada orang yang ngadap bilik me kat depan nie . I mean rumah dia seberang rumah yang me duduk tapi takdir telah menentukan bilik kami saling berhadapan . sweet je kannn ? muahaha :P

dear awak yang saya tak kenal ,

series . awak memang perempuan kan ? err Alhamdulillah , kalau tak mau me tanggung dosa duk tayang aurat me kat sini untuk tatapan awak . muahaha :P
series me tak pernah tengok awak walau sama2 je kita bukak tingkap bilik . bukan apa . errr me rabun jauh . me nak je tengok wajah awak tapi me taknak pakai spek . hehe . nasib la kan ?
me pun tak tahu awak student mana , student UNIKOP ker , student IIC tapi takpe , me straight je , me bukan les . me takkan usha and laung2 ayat nak ngorat awak ^.^
so , awak memang selamat sebab berjiran dengan me . HAHAHA . me baik kan ?
me rasa me memang jiran yang baik . tak ! me bukan bangga diri tapi realiti awak dah tengok me macam mana kann ? err jangan tipuuu , dosa , nanti tuhan marah , masuk neraka . panasss . hehe :)
me memang tak kenal awak tapi me tahu awak suka nyanyi . kan ? kan ? kannn ? aiyokkk . jangan nak tipu me . hari2 , tiap2 malam , tiap2 siang me dengar awak nyanyi dan lagu favourite awak pulak Number One For Me by Maher Zain kann ? tiap2 hari awak nyanyi lagu tu jeee . dear awak , sebenar nya kannn err jujur cakap yang awak nyanyi sangat kuat sampai bilik me pun boleh dengar dan me sangat2 tak suka dengan cara awak -.-'
awak , kite berjiran lahh . respect la sikit . kadang2 sebab me bosan dengar awak nyanyi , sengaja me bukak lappy , search lagu pitbull lagi , pasang kuat2 ! ye ! me jahat sikit -.-'
tapi serius cara tu buat me rasa better , me tak suka dengar awak nyanyi . bukan apa , kadang2 me belajar , dengan awak menyanyi kuat lebih dan agak annoying kadang2 awak nyanyi lagu jiwang dan awak repeat je lagu tu ! waaaa ! me tak suka dengar . kalau awak tahu , me pernah berguling2 atas katil , tekup muka dengan batal sebab me tension ! err sorry ye awak . me memang tak tahan sebab me tak suka lagu awak nyanyi sebab kadang2 dah macam bahasa siam je me dengar -..-
dan maka ini , me taip pasal awak kali nie , kalau2 awak tu baca blog me kann ? hehe , me bukan nak burukkan awak tapi kadang2 awak pun perlu respect me macam me respect awak kan ? me nak cakap face to face memang tak kesampaian , maka biarlah me tulis dekat sini dengan harapan kalau2 awak baca -.-'
sekian terima kasih
yang jujur ikhlas dan tidak menipu 
jiran awak  yang comel nie . muahahaha :D

9 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. seyes sy baca sambil gelak guling2 ,penuh respect wohh terbaekk

    ReplyDelete
  3. haha , jiran saya seorang yang suka menyanyi . haha . tiap2 hari dia nyanyi . sabar jelaa -.-'

    ReplyDelete
  4. kirim la surat ni bwah pintu die.. hrap beliau mengerti..

    ReplyDelete
  5. hahah seteres ngan jiran kew. hahaha. beli sepekar hok besar n derah.. pahtu pasang kuat2 ye. hahaha. lawan tetap lawan. hahaha

    ReplyDelete
  6. HAHAHA , tiap2 malam lawan ngan dia . dia nyanyi , kite pasang lagu pitbull , muahaha , nasib speaker kite kuat . haha . speaker ? berehhh , nanti nak beli :D

    ReplyDelete
  7. cara ni dah cukup baik nak tegur dia.. hehehe.. serious lawak.. fiza baca gelak sensorang macam dengan apa dah nih.. muahahaha :P

    ohhh, dear jiran kat depan.. please take a note.. agagaga :D

    ReplyDelete
  8. HAHAHA . yuppp

    dear jiran depan rumah , please take this note ^.^

    pss ! terima kasih sebab komen kita punya

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari