= ceritasayastory.blogspot.com: dilema ohh Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

dilema ohh

assalamualaikum
hye ! hye and hye :D
nothing special , just quick update 
weekend nie takde usrah . yeah ! yeah ! HAHA
isnin nie cuti , bila tambah , tolak , darab , bahagi , dapat laa 4 hari cuti
cuma yang menjadi ketidakpuasan hati . kenapa khamis tak cuti jugak ? -.-
kan bestt kalau cuti 5 hari ! muahaha , nanti boleh balik , dah macam nie , buat tak suka laa 
mama ! rindu nak balik niee ! sobssss :'(

# pss ! semalam me mimpi papa suruh me berhenti belajar dekat sini then suruh me continue study dekat lain lak , sampai nangis2 me dalam mimpi tu . hahaha , mintak2 jauhh lerr , dah setahun lebih dah kot me study , tak kan nak lari macam tu jee dan ohhh me dilema ! nak lari balik malam nh gak . laparr plus rindu :'(

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari