= ceritasayastory.blogspot.com: errr saje je nak update :P Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

errr saje je nak update :P

assalamualaikum
dan harini , me baru balik dari keluar dengan beliau yang awesome ! HAHAHA . don't fikir bukan2 lah , he not my pengarang jantung , he's only well kawan yang awesome yang punya aircond yang super duper sejuk dalam kereta nya . hehe ^.^
me suka dia . awww yeah ! jangan fikir bukan2 lagi , bukan apa , he respect me . oh ! oh ! bagus2 :P
he nak belikan me itu dan ini bila me cakap itu dan ini . muahaha , tapi takpe , me baik , me tade nak kikis duit dia ! haha , takpe , takpe , kenal dengan me ok je . me tak buatpe pun
me diam je dalam kereta , cuma akan menjerit dan membebel bila dia bawak kereta pecut laju2 , errr takut wooo . tau lah dah dapat lesen lama dah tapi jangan over sangat meyhh -..-
me update pasal dia bukan apa , me oh memang tade apa2 dengan dia cuma2 me suka cara diaa . haha . dia banyak mengucap the good words and then yang most important , he speak english very well :)
i like ! thanks to choose me as your friend and thanks also for respect me ya :D

2 comments:

hak milik kekal syafiqah zuhari