= ceritasayastory.blogspot.com: facebook ohh muka buku Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

facebook ohh muka buku

assalamualaikum 
tadi kannn , kite online fb then ada la tengok orang update status macam gini

Skrang nie xxxxx otw nk g pahang..nak pegi open house..buat mak 2 drive elok2 k..syg 

mak...muahh...:-)

dan me ? gelak sambil geleng kepala , ada jugak yang buat status cam gitu . dah 
macam buat request ucapan dekat radio la pulak . err dah tade modal nak buat status dekat fb ke ?lagi baik kalau awak cakap terus dekat mak yang tengah drive tu , lagi bagus kan ? sure dah boleh jadi good daughter dah pun :)
macam this budak cakap dekat puan mama bilamana mama tengah drive kete



this budak : mama , bawa kete molek2 deh , jangan bagi langgar orang , nanti kesian mama
me and mama : HAHAHA . adik2 . tak pernah ada orang bagi nasihat gitu dekat mama , insyallah mama tak langgar orang 

dan oh yeah ! this budak cakap direct je dengan puan mama , takde pulak nak update status dekat fb . so , nak compare this budak dengan that budak yang mana lagi cerdik ehh ? haha :P

6 comments:

  1. biar la dia nak bagi ucapan kat fb kan. nk suh org lain tahu dia buat ucapan, nk umun katakan. hahaha

    pasni sayo nok wat ucape untuk diri sdiri jah kt fb, pahtu wak muah2x. hahaha

    ReplyDelete
  2. yelaa , awak menang ehhh . fed up saya -.-'

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha.. jangan di stresskan diri tu. hahaha

    ReplyDelete
  4. Hahah pelik betul yg jenis mcm tu pun ada jgk ;D
    ap salahnya wish dpn2 atau call ke ^^

    ReplyDelete
  5. haha , entah la , dah takde benda nak buat status kott , hehe :)

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari