= ceritasayastory.blogspot.com: happy birthday sahabat weii ^.^ Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

happy birthday sahabat weii ^.^

assalamualaikum
entri kali nie khas buat sorang sahabat yang super duper awesome
* mintak maaf sayang , awak tahu kan saya nie suka bab karang mengarang . me dah nak send text nak wish bufday untuk awak tapi text me panjang sangat . so me delete balik . HAHA . so me decide nak tulis sini je ^.^
2 tahun lepas , ingat lagi ?



okay . zaman kiut miut dulu . HAHA . series , hari nie ulang tahun awak . happy birthday . as usual , ramai akan text berebut nak jadi orang first . for this year me takleh jadi orang first dah . actually nak pulak try jadi orang last tapi still takleh sebab masa me study tadi , dikejutkan dengan suara jiran me yang jerit
"HAPPY BIRTHDAY"
me macam terkejut . tetibe then baru tahu dia tengah call member dia then wish . time tu me tahu yang me langsung tak buat macam tu . teruk kan ? tapi the real is tarikh nie la . 22 september . me selalu duk tunggu . beberapa bulan lepas dah plan nak buat something for this date tapi me just boleh rancang je . actually me ada plan nak balik kelate nak celebrate . macam me celebrate yang 2 tahun lepas tapi takleh . me kena cancel sebab ada event esok hari but the real me memang ingat . me nak peluk , nak cium macam dulu :')
sekarang kita memang jauh2 . nasib awak suka posing ork . haha . at least ada laa jugak kenangan lepas . nak jumpa memang langsung takleh walau actually banyak sangat benda nak story dan actually banyak jugak benda yang dah berubah between us :)
me nak dekat , me nak story , me nak macam dulu but the real memang takleh . nak jumpa memang takde masa . Alhamdulillah , renion haritu kita boleh jumpa . haritu macam sebak . rindu gila kot ! dah lama sangat tak tengok muka :(
banyak sangat nak story , banyak sangat yang nak luah . terlampau banyak tapi haritu takleh . masa memang jeles dengan kita T.T
tapi suka tengok kawan2 yang lain . rindu memang toksah cerita la . me study jauh dah memang sah jarang boleh jumpa , yang study dekat2 tu pun takleh jumpa jugak kan ? actually , rindu memang la . tiap2 kali rindu , tengok2 jela gambar dulu2 then yang part paling best tengok video pop yeh yeh . haha . rasa nak pulak joget macam dulu . andai dapat , andai ada peluang . boleh kan plan buat balik ? :P
then ok . tak lama lagi , panjang umur me balik , if boleh jugak , jumpa lagi eh . suka aa jumpa ramai2 cam haritu ^.^

for the last , hepi bufday budak 

- saya anak sulung , awak anak bongsu
- awak pandai bawak moto , saya just duduk belakang . but ahaa ! dont iri hati , me dah dapat my own license dahh . both kereta dan moto . kagum takk ? haha 
- awak suka air soya , saya geleng2 tak suka
-awak pantang nampak kamera nak posing , saya pantang nampak kamera nak lari
-awak suka g tandas time belaja , saya just pegi bila time memerlukan . riak kea ? HAHA 
but for the all , we look same pasal
- both of we rabun jauh ! hikhok . pakai spek malas . power makin meningkat dahhh -.-'
- both of we suka lewat masuk clas sebab lepaking dekat koop pasal nak beli air cincau
-both of we makan kopok time cikgu mengajar
-both of we suka mengumpat . errr 

okla , nak tulis memang banyak tapi tonight me really penat . tadi seharian tangan comot sebab main water kaler . me buat signboard macam dekat jalan raya then kaler then paling tak tahan , macam bajet cool sebab tadi kaler kapal terbang jugak . hehe . dah super duper penat dah nie . esok me ada social service for my usrah . me jaga part makanan . keje kami esok , kena pergi rumah yang terpilih dekat area gombak nie , dont really know what name of that kampung yang nak kena pergi esok tapi the task is kena gotong royong bersihkan rumah penduduk kampung yang terpilih plus bersihkan surau . wish me luck dear . me penat lain macam je malam nie , good nyte 

1 comment:

  1. OH MY! im touched ayg. tq ayang. tq tq tq. kiss ur cheek :p

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari