= ceritasayastory.blogspot.com: it's me ! Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

it's me !

assalamualaikum
font tulisan tak penting , yang penting benda yang nak bebelkan nih :P
me , maybe bakal cikgu budak2 insyallah , even bakal cikgu tapi me tak peramah sangat . I mean , me ada la jugak perangai shy-shy cat tu sikit :)
puan mama selalu pesan , jangan jadi sombong then yaa sebagai anak beliau yang solehah :P , me tak jadi macam tu tapi mintak maaf ye , me akan jadi agak sombong pada lelaki yang menggatal dan selalu tade keje melainkan duk phewit tang sana , phewit tang sini -.-'
sangat annoying tau tak ? so , pada readers lelaki dekat sini , toksah buat macam tu la ye , tak ramai kami yang pompuan akan pandang :)
bila jumpa orang , banyak diam kan diri . eh ! betul ker ? hehe , kadang2 je , bila me rasa me tak berapa nak ngam dengan someone me akan diam je tak pun bagi je senyuman mahal :D
me memang tak peramah tapi bila jumpa dengan siapa2 yang me tak kenal , me akan start tegur beliau without rasa shy-shy cat dah . err dah tu nama nya peramah ker tak eh ? hee :3
me tade kapel . hoho . ada orang pernah marah2 me bila me tak accept dia , dia jerit2 cakap me jual mahal dengan dia . haha , macam sewel je sikit mamat tu tapi err haa ! dia hensem ! ada janggut sejemput . haha :)
me memang suka dan pernah sayang someone nih tapi jodoh tak panjang , dia tatau la apa cerita sekarang sebab me dah lost jodoh contact dengan dia . tape , me tak kisah . ada jodoh ada la . me suka kenal dengan ramai2 gila orang , me pun tatau , macam tak peramah tapi kawan ramai la jugak . hehe . terima kasih yang sudi kawan tu , alhamdulillah dapat kenal dengan u alls semua . kiss sikit . muahh ! :-*
me suka tengok orang kapel , tipu cakap tade orang nak dekat tapi me mudah bosan ohh . hehe . kalau me suka , me akan stay lama tapi kalau tak , me tak kan waste time
me , me akan mintak clash . hoho , bukan2 ! tidak2 ! me bukan nak mainkan perasaan orang tapi elok jujur dari tipu beliau kan , as me dengan beliau dah kawan sekarang pun dah ok . you know , sometimes kawan lebih better dari couple . ahh , senang je me cakap sebab me tak jumpa yang sesuai lagi kan ? insyallah coming soon ada lah , btw tade couple tak mati pun -.-'
orang nak kapel , kadang2 perasaan nak kapel tu nak jugak tapi dah kapel , me akui tade yang me suka ! HAHA , sometimes macam annoying lah . sebab apa ?

# me tak suka orang tanya mana me pergi , dengan siapa me keluar , pukul berapa nak balik , itu dan ini . RIMAS ! hehe . yaa , me tahu orang buat tu tanda sayang but for me , tak payah la kan , dah macam aaa kau gedik , mama , papa pun tade care sangat2 macam kau . paham tak ? 
# me tak suka bila sometimes couple kontrol me sangat . come on la , bukan tunang or dah kahwin yang nak sibuk2 kontrol sangat kan ? me tak suka dan tak suka , sebab tu sometimes , bila ada kapel pun , dah beliau tanya banyak2 , me rela duduk diam . yaa its me -.-'
# tak suka kalau siap ada syarat bagai like this

: malam nie kena text tau
for me ? ek elehh , lantak la , dah macam tade keje nak buat asyik nak kena text kau je ? abes kredit eden bukan nak tolong topup kan punn . sobss :'(

: jangan lupa makan 
me ? lupa makan , terlebih makan pun perut me yang rasa , kadang2 tak perlu rasa nya 

: jangan tukar pswd fb , jangan tukar itu dan jangan tukar ini
me ? weh ! weh ! syarat apa pulak nie ? siapa owner benda nih semua ? siap bagi syarat macam tu haa , yang me paling benggang , kenapa lelaki siap2 marah kalau yang pompuan tak nak bagi pswd tapi bila yang lelaki tape pulak tak bagi , macam2 alasan ada . alaa , cakap jela takut sebab curang , kan ? kan ? pss ! cakap ikut pengalaman okay -..-

dan apa2 pun , yang boleh me takleh blah bila panggilan dengan kapel , yerkk ! geli
kalau setakat sayang tu ok lagi but bila dah jadi 
baby (dah aku rasa macam baby la pulak bila panggil macam nieh :P)
honey (me tak manis macam madu pun , geli la panggil camnieh -..-)
mama (uiks ! panggilan nama tu me panggil dekat puan mama, sekarang kau nak panggil pulak macam tu dekat me ? takleh ! takleh ! me akan reject ! HAHA)

dan yang2 lain la , cakap semua nih bukan apa , nak menjawab apa yang dorang tanya tu , me tak suka semua nie , pasal kapel , for me tak penting sekarang , tak terdesak nak ada sebab nak tunjuk dekat orang sekeliling kan , me masih muda dan kalau boleh , nak je get married terus , baru lah awesome kann ? hehe

2 comments:

  1. aik....cepat teh nyo post..tadi ado doh.hahaha

    takpo2..naip kuat2 deh.hehehe

    apa yang ditulis tu..hahah kapel2 lagi..bayi2 lagi.heheeh

    ReplyDelete
  2. HAHAHA , ada sokmo diaa -.-'

    kita boring laa , berehhh , dia punya blog lagi awesome

    gapo ? gapo ? x paham , translate sikittt

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari