= ceritasayastory.blogspot.com: saya mintak maaf Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

saya mintak maaf

assalamualaikum
nak jadi penulis blog atau nama special sket , blogger tak mudah dan tak senang sebab tak selalu dapat idea nak menulis . tak selalu jugak ada benda nak bebelkan
dan paling penting . tak selalu ada masa nak update :)
harini tuhan nak uji . me dah buat sorang kawan kecewa dengan sikap me . 
buat kawan , saya mintak maaf 
dan yaa , dengan takdir Allah kita jumpa , dan dengan takdir Allah jugak jadi macam sekarang
siapa la nak kecewa kan kawan dia kan ? saya pun taknak . bila dah jadi macam nie . menyesal sangat . rasa bersalah yang amat :'(
dan semua benda buat jadi serba tak kena . Maha Hebat rasa bila bersahabat macam nie kan . yupp . kata orang nak cari kawan memang susah , saya pun akui . mana la nak jumpa orang yang tiba2 borak pasal agama bagai . pendapat , hadis yang beliau cakap memang memikat hati . dalam 10 orang , belum tentu salah satu akan jumpa orang macam beliau . dunia dah akhir zaman . nak cari kawan sekalipun bukan mudah . tengok luar okayy , dalaman pulak tak okayy . dah ada kawan pulak , banyak yang nak kena jaga . tak semua orang boleh nak terima sikap kita kan ? rasa berkawan memang hebat , kawan yang boleh suka , sedih sama2 sangat hebat . nak cari tak senang , bila dah jumpa hargai la -.-

2 comments:

  1. adat dlm berkawan..pasti akan ada hati yg terluka...kuncinya senang je..saling memahami & bersikap terbuka tentang kekurangan sahabat kita...done worry dear...pasti ada jln bg setiap dugaan yg diberi...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. emmm insyallahh . terima kasih atas nasihat :)
      nak cari kawan macam dia tak senang
      dah bersyukur bila dapat kenal dengan dia tapi tuhan nak uji , jadi la macam nie . sekarang sabar dan doa moga jadi macam biasa balik

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari