= ceritasayastory.blogspot.com: thanks Allah :) Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

thanks Allah :)

assalamualaikum
alhamdulillah and alhamdulillah , Allah give a strength :)
semalam tak dapat tidur , jam 5 pagi baru dapat lelap , tu pun tidur kejap je . nasib dalam clas tadi tak ngantuk :D
cuma , kesihatan agak terganggu -.-'
okay , kepala pening , hidung ada hingus berair , nak muntah je pulak , agak2 kenapa yee ? haihhh . haha
sabar2 , dugaan , then today , segala yang dirasa semalam dapat lepas bilamana balik clas tadi time hujan . yuhuuu . dah macam awesome ! haha . yelaa . bila ada kat kg , mana laa boleh nak main hujan bagai , kat sini , boleh je haa . hehe . thanks buat member sebab ajak balik time hujan ! haha . macam best je . even err agak ramai yang menegur dan tersenyum tadi , for me . tak mengapa , maybe dorang jeles kann ? hehe
btw , hari nie asyik senyum sengih je . alhamdulillah for all things happen today . sangat la awesome :)

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari