= ceritasayastory.blogspot.com: abanggg ! aurat tuuuu Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

abanggg ! aurat tuuuu

assalamualaikum semuaaa
apa khabarr ? sihat dop ? dah makan belum ? whatt ? belum lagi ? ehem . takpe , sila tinggalkan contact num awak , nanti kita belanja okayyy :P
baru siap study , rindu pulak blog . ehem . now , time for membebel . wuhuuu ^.^
ok . tadi online ym kejap . like usual , ada lah yang ajak web cam . dan yeah !
MINTA MAAF YE , SYAFIQAH ZUHARI TAK MINAT NAK BER WC -_-
jangan ajak , dan kena reject jangan marah ye . me tak suka ok . me suka reject2 except awak tu perempuan . boleh je , errrr kenapa tak nak dengan lelaki ? lesbian ker ? uiks ! mulutttt . cubit kang , nauzubillah . mintak jauhhhhh , so my reason is ahaaa 

- bajet comel lah . segan orang tengok ! HAHAHAHA :P

- dilahirkan sebagai seorang pemalu , nak2 lagi nak ber wc dengan lelaki . agak ok ! malu . segan . dia tu siapa nak wc kan ? reject ahhh . tak sukaa -_-

- sometimes kalau terrrrtekan "accept" , rasa nak pengsan bila tengok that boy tak berbaju . fuhh . kusss semangattt . hellooo ! awak fikir seksi ke macam gitu ? ingat syafiqah zuhari tergoda eh ? ehh ? ehhh ? pftttt . malu ahhh . segan tengok . please , kau bukan muhrim , dah tau nak berwc pun pakai lah baju . tu pun aurat lah . selalu nya kalau situasi macam gini , tangan kita akan jadi kalut , then tak sampai 1 second , laptop kita akan off . hehe 

* ia menjadi seperti "kejutan" sedikit ok . please lah incik abang sekalian , saya mewakili rakan2 saya yang lain sebenarnya kami tak suka atau dalam kata lain segera tundukkan pandangan kami bila ada lelaki yang "seksi" -_-
ya  kadang2 bila tengah makan kat kedai , ada lelaki yang datang beli makanan pakai seluar paras peha dia . time tu , malu je terpandang . nak makan pun tak selesa . dah la ramai orang . tak malu ker ? anda pakai seluar pendek pun , bila nampak lutut dah berdosa tau takk . nie dah awak tak betul , macam mana nak diidk isteri till jannah bagai . hmm . take note la . fikirkan ye

dan ok . dah out from topic dah . hehe . okla . actually ada sebab kenapa tak suka wc sampai sekarang . hm . kenapa ? sebab kita takut . kenapa kita takut ? ehem next time lah kita story eh . nak makan coklat Dove ngan kacang pista ataupun pistachios yang beli dekat 7E tadi nie . sodappp , makan sorang2 lagi la rasa super duper sodappp . hehehe :P
eh ! ehh ! kejap2 . ehemm , kawan kita kannn , baru je buat blog , jemput datang bertandang ke blog beliau yee . nanti kat sana beliau akan sediakan air kopi panas ngan goreng pisang bagai sebagai tanda penghargaan lawat blog dia . hehe :P
so . lets bebeh , bagi tanda sokongan buat orang baru . wuhuu . dah bajet pro sangat pulak dahh . hehe

http://aminnamasebenar.blogspot.com/

ok the end . terima kasihhhhh 

4 comments:

  1. hurmm jgn dilayan laki mcm tu...btw
    arigato gozaimasu cik Eika!! tengs tengs promote page kite.. hikhik
    my 3 bears!! sye bgi 50sen eh? hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm . baikkkk incik amin , cik ika tak layan punn . am i good girl ? hehe :P
      baikkkk . sesamee
      erkkk . geng ! 50 sen je kerrr ? hehe :P

      Delete
  2. datang melawat dari blog amin samad hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . terima kasihhh . jemput follow la jugakk . hehe :)

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari