= ceritasayastory.blogspot.com: agak2 buat report , kes nie diterima ke kena reject terus ehhh ? Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

agak2 buat report , kes nie diterima ke kena reject terus ehhh ?

assalamualaikum
ahaaa , jangan tegur . not in the mood la . hmm nak tanya niee , agak2 kalau report this case dekat abang polis , abang polis layan ker tak haa ? hmm . layan ker tak nie ? -..-
okayy . series . selipar kita hilang . AGAIN ! -..-
okayy , before continue study setahun yang lepas , bila tengah beli barang2 nak bawak datang sini . kita ada beli selipar jepun . hihi . haa . dekat tesco kota bharu . muahaha
kaler hitam , harga dia cuma RM 2.50 jee . ahakss ! cun tak ? bagus tak ? sampai harini ingat
taktahu kenapa tapi selipar tu yang sayang . orang sibuk nak cari yang mahal2 , kita setia dengan nan satu tu jee . muahaha . setia kan kita ? jom la kapel :P
okay , ingat jugak bila stay dekat hostel dulu , ada2 je kawan nak pinjam that selipar . haihh . yang kecik2 saiz kita pun , boleh jadi besar ikut kaki kawan tu . grrrr . tapi takpe , setia pun pasal . still aje simpan . okay the end sampai situ 
sekarang dah pindah duduk rumah sewa . okay , ingat dapat la bersama jee dengan that selipar . ingat selamat je tapi aihhhh ada jugakk yang minat -.-'
dah rasa apa laa nasib selipar tu , haritu dah hilang , kita beli yang baru . tapi tak sampai 2 hari , selipar tu jalan balik rumah nie . hehe . dan yeah ! dapat guna balik . selipar yang baru ditinggalkan je . seee ! memang setia kannn ? ahakss ! :P
sekarang yang paling hangin . harini . tarikh nie , both of my selipar hilang . grrrr geram toksah cakap la . bila tanya orang rumah semua cakap
"kitorang taktahu la ika"
huuuu . syahdu betol rasa tau takkk . beli satu , hilang , beli dua hilang , beli2 pun hilang jugak . semua selipar jepun jelaaa . tak sampai rm5 . pun minat jugak kerrr ? -..-
bila mengadu dekat kawan , kawan boleh cakap
"ambil letak dalam bilik jela ika"
dan me ? alahaii , selipar jepun je la . patut ker buat sampai macam tu ? -.-'
dan yaa , dah macam angau . nak keluar pun tak best sebab tade selipar tu . tadi keluar pun ada orang yang mintak pakai selipar dia dan bila dah pinjam , sampai sekarang sakit kaki . hmm , selipar dia dah la ada blink2 dah tu kecik nak2 lagi tapak selipar tu keras . bengkak kaki eden . wuuuu . syahduu
abang polisss . agak2 buat report , kes nie diterima ke kena reject terus ehhh ? hmm

8 comments:

  1. hahahahahahaaaaaaaaaaaaaa... :P:P:P

    ReplyDelete
  2. hehe...abg polis trus rijek kot yang...selipar jepun memang selalu jd aim orang. saba je la ye dear.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha . tengah sabar la nie syg oii . sampai harini tak jumpa . putus asa dahh . hehe
      err ye ehh ? selipar jepun jugakk yg orang nak kebas kann . hmmm . apa punya orang la . huhu

      Delete
  3. kalau yang ni report kat abam polis ,abam polis bg duit sruh beli baru . hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . ye ehh ? nak try report la . ahaks ! mana tahu abang polis belanja baru kan , kann . hehe

      Delete
  4. kes ilang slipar la nih., haha., kes ni berat sgt la., polis tak sanggup amik sttment.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . yupp . sampai harini takde khabar berita . huhu
      yeker ? berat sangat ke kes nih ? hehe :P

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari