= ceritasayastory.blogspot.com: dunia sekaranggg Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

dunia sekaranggg

assalamualaikum
hari yang memenatkan . dekat kolej harini punya la ramai sebab ada futsal event , beberapa orang artis yang me tak minat pun turut ada . macam2 show ada tadi . semua tajaan air revive , memang patut ramai yang pakai baju kaler biru harini . tapi okay , tak join pun sebab me pakai baju hijau tadi . muahaha . di sebabkan terlampau ramai sangat orang , kafe kolej jadi sesak . nasib tade trafic light je tadi . hmm , annoying je haa , nak makan punn taklehh . lapar sangat lah tadi . dah la ada kuiz , tak makan pulak . tapi yeahh ! budak bijak *ye , agak perasan , sila skip bacaan anda . huu . nie boleh jawab , okla mark yang dapat . tade la kiciwa sangat pun . am i good right ? ehemm . dah perasan dah . harini , banyak yang belajar . pasal dunia akhirat . bila ingat balik nak je mati awal2 sebab tak sanggup nak hadapi dunia sekarang . kata orang , dah macam zaman jahiliah pun ada jugak . tapi tu la . macam2 boleh jadi sekarang . buat perempuan , banyak nak kena jaga . dan yeah , betul miss cakap , couple sekarang pun menakutkan je . alhamdulillah sebab sampai sekarang pintu hati me dah tutup untuk berkapel2 dah . ahakss ! seeee ! am i good kannn ? :P
dan yaa , zaman sekarang dah berubah ker ? bukan apa , bila nak balik rumah , me memang kena lalu dekat playground dulu . memang ramai budak2 tengah main . incik2 abang yang tengah lepak pun ramai . time lalu tadi , ada seorang budak lelaki , budak sekolah menengah laa tengah main bola sepak dengan kawan2 dia , bila me nak lalu , dorang stop kejap main sambil says this word
"akak , sila lalu dulu kak"
dan me ? uhukkk ! rasa dah macam tuaa dahh . HAHAHA . yelaa , bila duduk sini , mana ada orang panggil kakak . wuu . ingat pulak adik2 . heee ^.^
bila lalu rasa macam ececece , di respect jee . bagus je budak2 tu
yang tak bagus bila me lalu jugak , ada budak kecik . lelaki yang melaung2 this word
"kakak tudung hijau tu , phewitt , paling la sini"
dan me ? zzzzz . wei laa . salah didikan betul budak nie -.-'
kecik2 dah pandai usha orang kann . hmmm , dunia2 

2 comments:

  1. acececece..ada budak tu suke tanak ngaku ahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuhuuu . takde sapa punn suka kita laaa . sobss
      kita tak comey macam cik ain punn

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari