= ceritasayastory.blogspot.com: HACKS :'( Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

HACKS :'(

assalamualaikum

ehem dear awak 

macam saya cakap , next week saya final . alhamdulillah saya dah study , tapi nak kasi lebih ingat , kena lebih study kannn . harini , malam nie rasa macam malas pulak -_-
sekarang saya tengah blogwalking sambil makan sugus >.< 
awakk ! makan cokelat nie tak kenyang2 pun kann . grrr . dah dua flavour saya makan . satu perisa laici (nie kawan yang suggest suruh try dan rasa nyaa wuhuuu BEST ! hahaha :P)
lagi satu makan perisa blackcurrant . yang nie best . bila masuk dalam mulut , terus kunyah tanpa rasa feel nak kemam . huu . yang penting , saya rasa gigi saya dah nak rongok sebab harini makan banyak sangat sweets . ehem , patut la saya agak hyper je harini . harini banyak saya gelak . gelak dan gelak sampai jadi perhatian . ye ! saya nampak dia tengok saya dari jauh . dan saya errrr errr hmmm SUKAAA ! hehe :P
dan harini . saya banyak dengar lagu nie haa "HACKS"

hanya aku cinta kau seorang 

tak tahu kenapa tapi saya tangkap layan dengar lagu nie . hmm . dengan tetibe -_-
dan yaa , dengar dan dengar .sampai saya terdiam . maybe . saya ingat awak kan :(
awak tahu ? benda nie macam bodoh . awak ke kiri , saya ke kanan , haluan dah tak sama
tapi dengan tetibe saya boleh ingat benda lama . perasaan nie menganggu tau takkk ! saya dah cukup2 bahagia dengan cara saya . kenapa persaan macam gini menganggu haa ? ok ! dah macam annoying sebab benda macam nie pun saya buat entri kann . apa nie ? apa yang dah saya tulis ? dah tak cool dah tetibe jiwang macam gini . tapi kata kawan saya

"kita manusia , ada hak nak luahkan apa2 pun"

dan see , nie yang saya nak luahkan . hmm 

6 comments:

  1. sis pun suka lagu hacks..unik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn . best , lirik dia yang buat macam nak tangkap leleh jee . huhu

      Delete
  2. aduh duh duh hehehe.. mengapa tangan kau lepaskan ,setelah hati ku kau tawan awwww...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik ainnnnn . waaaaa ! sedih nieee :'(

      Delete
  3. adoi., HACK tu kmpulan aper eik., aku nih bru kluar dr gua., :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . hacks tu cerita laa
      "hanya aku cinta kau seorang"
      lagu dia tak perasan la sape nyanyi . tengok u tube laa :)

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari