= ceritasayastory.blogspot.com: ini baru pengorbanan kann Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

ini baru pengorbanan kann

assalamualaikum
selamat hari raya korban ^.^
kita takleh balik tapi takpe la . raya kat batu caves pun ok rasa nya kot *ayat nak sedapkan hati -_-
tadi puan mama siap text ayat2 yang tangkap leleh . memang la , dia nak je kita balik tapi nak buat macam mana , kalau raya tu penting , lagi penting final exam kann . so , apa2 hal kena lah banyak sabar . yup . wat lex je haa . karang dah habis final . boleh jugak balik 
*even lambat dan daging korban maybe dah habis . wuuu :'(
dan okay2 . sabar jela kan . esok plan tatau nak buatpe . tatau nak pegi mana tapi rasa nya lepak dengan kawan2 yang senasib jela . tapi yang risau , esok memang susah nak cari makan . jawab nya , cari makan dekat 7E jelah . hehe . harini pun taman perumahan nie dah senyap sunyi . semua penghuni taman dah balik kampung dan yaa . nie la baru nama pengorbanan kann
dan sekian , salam maaf dari saya , tuan blog 

# suka nya bila dia yang kita ingat tetibe text . ehemm :')

2 comments:

  1. Sabar je banyak2..dulu akak masa study2 mcm tu juga...selalu tak balik time raya..
    lagi lah parents kt Sabah...hehe
    adat menuntut ilmu...mmg memerlukan pengorbanan..:
    salam aidil adha dik :)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . takpe , kurang2 ada jugak pengalaman raya kat tempat orang kan akak . hehe
      yupp . banyak kena berkorban demi nak tuntut ilmu ^.^
      pss ! salam aidiladha jugak akak :)

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari