= ceritasayastory.blogspot.com: korea . korea . korea -,-' Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

korea . korea . korea -,-'

assalamualaikum
ehemm . mood dah baik dahh . selipar ? tak jumpa lagi . hmm takpe la . saya rela lepaskan awak . tu makna nya dah takde jodoh antara kita . setahun bersama cukuplah kann :P
HAHAHA . okayy . gedik je . tak sangka entri tu dapat sambutan . terkejut eden bila bukak blog tadi ramai komen . hmm . thanks ya ! sayang super duper lah ^.^
okayy . harini banyak yang jadi . tadi kelas pukul 2 , but well , as usual , 5 minit sebelum nak pukul 2 , baru sampai kolej . hehe . dah sampai kolej tapi kawan ada text mintak jangan masuk kelas harini . dan me ? ohhh . apa pulakkk . kalau tadi tak masuk kelas jugak , dah kira cukup 3 kali la ponteng without any reason . hmm . tamo2 la macam tuu sebab kat kolej nie , dah ponteng kelas 3 kali tanpa exuse letter , silap haribulan , kita dapat love letter pulak -..-
err tape , maybe ada orang suka dapat "love" letter tu tapi bukan saya . hehe . omaigod . mintak jauh la kan , dah dapat "love" letter tu , rosak markah for final exam tauu . hmm . so , taknak cari padah lagipun tak nak la cipta sejarah dapat warning love letter :P
tapi sebab kan kena kumpul dengan group member tadi , terrrrpaksa la skip clas tapi dalam hati memang risau lahh . takut dapat that surat la . errr dah nak buat macam mana kan .
begini kisah nyaa . hehe . one of my subject nie ada presentation tau . kami kena present about culture show . I mean budaya orang luar la . kami dibenarkan pilih mana2 negara as long jangan pilih malaysia je . pilih punya pilih . the first ingat nak pilih negara arab sebab senang je nak dapat baju . yelaa . dah nama kolej islam . memang sah2 la ada baju jubah , just pakai that baju la kan tapiii bila nak cakap negara tuu , ada awal2 lagi other group dah chop tau . hmm *merana kejap . second , nak pilih jepun tapi ada orang lain ambil dah *merana lagi third nak pilih indonesia tapi punn  ada yang ambil jugak *bukan setakat merana,dah meratapi terus :P
last2 group kami dah last , discuss punya bincang . dah decide nak buat pasal negara korea . yaa . muahaha , memang excited la kan siapa2 yang minat korea tu -..-
you know , kami kena cari semuaa pasal korea , baju dorang , bahasa dorang , lagu dorang . then nak kena hafal dan praktis for get full mark . yelaa . dah last presentation before exam kan . nak la berebut dapat full mark jugak . dapat ker tidak wallhualam *please sama2 tadah tangan dan doa ehh :') the real , orang cakap , most awak girl nie suka sangat dengan korea . for me , setakat tengok dah la . nak minat memang tak *yaa,me memang tade minat dekat siapa2 okay
tu pasal bila kawan mintak hafal then try cakap bahasa korea , habis berbelit2 lidahh . wuhuuu . tak awesome langsung . arab lagi senang nak belajar dari korea okay -,-'
tu tak masuk dengan cara tarian tradisional dorang . makkkk . lenguh kaki . if you know la kan , tarian tradisional dorang nie dorang gunakan kipas tangan tu haa . then bila menari , kita kena bukak tutup kipas tangan tuu tapi yang me punya kipas , sampai sekarang rasa fail . bukan apa , bila kipas kawan2 lain dah terbukak , me punya tak bukak2 jugak . hmmm -..-
stress tauu . kipas orang lain bukak dari atas , kipas kita terbukak dari bawah . acaner boleh jadi macam tu ehh ? walhal kipas sama2 jenis jee . pandai la kipas tu . dah tahu kita tak minat korea , boleh pulak dia buat hal . grrrrr . sabar la banyak2 . dah laa ada 3 jenis tarian nak kena joget esok . ahaksss ! pasnie boleh jadi penari la pulak . muahaha . seee ! bakal cikgu nie boleh buat macam2 okayyy ^.^
dan yaa , penat , setelah berminggu2 praktis . demi present negara korea . esok harap nya semua setel . insyallah :)

# clas tadi start pukul 2 , tapi dah abis kelas , keje prakits2 nie semua setel  baru kami pegi kolej balik . hmm . bila jumpa kawan sekelas , dia cakap nasib baik tak datang clas pukul 2 sebab madam postpone . dan me ? jyeahhhh ! alhamdulillah , kami tak dikira ponteng la tadi . ahakss ! Allah bantu kami . alhamdulillah . sangat awesome nak2 lagi hampir nak excident bila lintas jalan sebab nak cepat tadi . err . nasib owner kereta myvi kaler oren tu berhenti tadi , kalau tak . . .  makan ikut wayar la jawab nyaa . huhu

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari