= ceritasayastory.blogspot.com: mintak maaf "kawan" Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

mintak maaf "kawan"

assalamualaikum
kawan2 , kata kawan , dalam setahun , beberapa kali je contact kan ?
jangan marah , jangan cakap banyak , jangan tanya banyak bila awak datang balik , bila awak contact balik , saya akan ulang2 tanya ayat dan soalan
"awak siapa ? saya tak kenal la"
tapi the real macam tu la , part kawan , saya pun mudah sensitif , once awak tak contact , saya akan delete contact num awak nak2 lagi saya tahu yang awak akan datang bila rasa susah je ,
yaaa , memang penah jugak ada some of you perli
"kenapa tak save num saya ? bukan kena bayar pun"
HAHAHAHA . cakap memang pandai ! sorry , tak guna hargai , tak guna ingat orang yang sombong dengan kita la . awak pegi , tak saya menyesal la , awak buat salah , awak terasa , awak datang cari tapi dah rasa okay , dah rasa bahagia , awak takde pun contact
kawan ke macam tu ? tak la , sakit la rasa , part nak marah , cepat je awak hembur
kawan , siapa tak ingat siapa ha ? :'(
kalau tak pandai nak tunai janji , awal2 lagi jangan la cuba nak berjanji 

8 comments:

  1. tragis jugak nih,sy xpenah lagi ada kwn camtu huhu..sabar yeah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah laa cik ain , dugaan
      sakit je dapat kawan macam nie
      time contact kita , boleh pulak marah sebab tak save num bagai , dah malas la nak ada "KAWAN" macam nie T,T

      Delete
    2. dah lama ke kawn ngan dia,..
      kalau dpat 'kawan' camtu kita kena jauhkan diri dari dia awl2 ,kwn camtu mang xleh pakai langsung..

      Delete
    3. dah lama tapi tuh laa time dia ada poblem bagai , pandai la dia cari num nak contact kita , kalau takkk , memang tade laa , kita punn bukan kawan yg bagus pun tapi kita tau kita tak penah janji apa2 pun ngan kawan kita
      kata dia "kawan sampai bila2"
      tapi tengokk , bila jee dia contact :(
      time susah jee , kita pulak kalau dah tak contact , kita anggap dia dah lupa kawan , kita delete laa num tapi pandai pulak nak marah bila dia call kita tak ingat suara dia , imagine laa bape lama tak contact sampai suara dia pun kita dah tak cam T,T

      Delete
    4. wo0o0o0...kire dia time susah baru nmpak muka pastu time senang hilang ,'bff la sangat' hehe over pulak .hurmmm..kwn cam tu mang kena jauhi dari awal ,kalau x jadi cm awk ni la..

      Delete
    5. HAHAHA . tu laa , bagos kan "BFF" kita niee ? -.-
      sakit laa rasa , nie sebab dia tetibe contact malam nie la jadi hangin ! errr nak2 lagi bila dia komen sebab kita tak ingat diaa . stupid punya orang laa
      siapa buat hal dulu , tak sedar diri langsung
      btw ntahlaa , maybe sebab kita terlampau berlembut dengan dia kot sebab tu dia okay saja bila buat macam nie T.T
      from now , memang tak akan kawan dahhh ! grrrr . HAHA

      Delete
    6. tinggal je la kwn camtu haha ..buat sakit hati limpa jantung sume..

      Delete
    7. hahaha , baikkk , hamba tinggal je diaa :P
      kalau perlu , tukar je num kann :)

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari