= ceritasayastory.blogspot.com: selamat hari raya Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

selamat hari raya

assalamualaikum
harini dah raya . selamat hari rayaaaa ^.^
menu makan pagi sepanjang hari nie , roti butterscotch dengan sekotak air . hmm kawan2 makan megi tapi kita telan roti je haa . malas la nak makan megi . nak exam dah . walau lapar . telan je roti banyak2 -_-
harini hari raya . mood nak study memang OUT terus 
tade apa yang boleh buat . tadi puan mama call , err dan ok . dekat rumah sangatlah bising . semua ada except kita je . takpe2 . korbankan masa sikit je . kata kawan . moga apa yang dikorbankan hari nie mendapat keredhaan Allah . insyallah kann :)
dan yaa . harini asyik kena "ceramah" je . bukan nak mengeluh tapi agak bosan sebab orang tu anggap kita nie tak tahu apa2 . bosan tau takkk . dah la time macam gini . boleh pulak dia nasihat entah apa2 . dan ya ! kita bosan , bosan dan bosan . hmm

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari