= ceritasayastory.blogspot.com: take note ye Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

take note ye

assalamualaikum
kita bosan . dan ok . kita blogwalking . hmm tapi dah blogwalking yang boleh buat mood kita lari bila blog yang kita jelajah tu tak kita suka . eh ! eh ! bukan nak kata blog kita perfect pun cuma tadi kita ada laa blogwalking dekat satu blog sebab nak hilangkan rasa bosan . blog tu rasa nya dah lama dia buat sebab dari 2010 lagi tapi followers tak ramai . bagi kita , bukan apa , blog tu agak berserabut . hmm . kita nak je cakap dekat tuan blog tapi susah jugak sebab tade shoutbox atau apa2 pun yang boleh contact dia -_-

dan first things yang buat kita tak suka bila kamu buat words yang ikut belakang anak panah tu . bila kita gerak kan cursor awak , ada ayat2 yang ikut . pfttt . pening laa -..-
kalau ayat tu pendek tape la tapi kalau dah ayat panjang macam gini 
sayasedihsebabtakbolehnakbalikrayahaji
 pening kepala eden tengok beliau duk berputar2 atas skrin . nak baca entri pun menganggu pandangan mata je . takpe2 . maybe awak nak kasi blog awak tu cun melecun kan . saya pun sama , bila tengok tutorial blog , macam2 nak buat sebab nak nampak gempak tapi fikir balik la . kadang2 benda yang gempak pun boleh jadi serabut jugak tau takkkk -.-'

dan kedua , kalau awak ada music box , bagi saya itu takpe sebab saya suka dengar lagu bila layan memane blog . so , tak heran la kalau kadang2 saya bukak blog memane blogger sebab nak dengar lagu febret jee :P

dan yaa , kadang2 sangat annoying ye bila bukak je blog , awak cerita perihal makwe , pakwe , cinta hati awak je . dan serius . saya tak akan follow memane blog yang asyik bercerita bagaimana "indah" nya couple nie . sebab kadang2 yang tulis hanya budak2 sekolah . come on lah adik2 , apa yang syok ? kamu tengah kapel , zaman sekolah 1% pun tak tentu awak akan kahwin dengan dia lah . tu baru form 3 . hmm . bedasarkan pengalaman tengok mana2 kawan yang kapel sejak dari sekolah , tak pernah kekal . seee . buang masa lah ! =..=
tapi tapii kalau dah pasangan berkahwin , yang asyik cerita pasal kisah dorang , dah macam sweet jee . muahaha . membuatkan eden punn tak sabar nak kahwin haaa :P
dan yeahh ! saya akan follow jeee ^.^

dan for the last bila background blog tu ada yang tak kena , memang kita tak akan follow terus la . dan ok . secara jujur , kita mengaku yang kita ada masalah rabun jauh 
*biasa la budak study , kan dah rabun sebab ngadap buku je kannn . hehe 
so , bila bukak blog , warna tulisan dia sama dengan warna background dia , memang lah sakit mata nak baca tau takkk !
tak paham ye ? haa ! macam nie haa
sampai hari ni saya ingatkan awak tau tak -_-
seee ! boleh faham doppp ? muahaha . sakit mata kann ? hmm baca tu memang la boleh tapi dah bila semua entri awak buat macam gitu , sakit mata lah nak baca 

dan okay , apa saya tulis bukan saja . tak akan ditulis kalau tak nampak kan . sebab nampak dan dah rasa , sebab tu munculnya entri sebegini -..-

4 comments:

  1. kah3! betui..kadang2 klakar lak bace..hak3!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn . hahaha . yang tu sekadar teguran ^.^

      Delete
    2. adew yg dasat pun ada..mmg dlm tu crita sal love story diorg je..aduss..nseb x trmunth bce..he3..

      Delete
    3. tau tapee . diorang ingat ada la kot yang minat nak baca . kalau dah kahwin tade hal la . nie ntah pape . "cinta hati" bagai -..-
      geli jee . hahaha

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari