= ceritasayastory.blogspot.com: terima kasih again ^.^ Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

terima kasih again ^.^

assalamualaikum
hari yang indah , buat jadi ceria . muahaha 
okayy , hari nie bila on fb , bila on itu dan bila on ini still jugak ada yang wish bufday . tu diaa . terharuuuu . HAHAHA . ada lagi yang wish :P
terima kasih plus sayang super duper lah buat semua ! :')
okayy , taknak cakap banyak , just nak cakap , minggu nie minggu busy yaa
ada banyak presentation nak kena buat . hmm , minggu nie macam minggu jadi artis tauu sebab asyik kena buat role play je . hehe . siapa cakap bakal cikgu tak layak nak jadi artis jugak ? haha , kami pun selalu je berlakon apaaa . huhu . even berlakon pasal budak2 pun okay laa . tak semua mampu buat okayy , so I am the good right ? hikhik :P
yee , boleh laa , menyanyi pass dah , berlakon pass jugak . pendek kata , semua berkebolehan lahh ! HAHA . okay . riak -..-
btw , dah tinggal tak sampai 3 minggu nak start final exam . makin banyak kena buat . bak kata kawan baik
"sabarlah , biasala kita belajar"
dan me ? yaa , kita belajar , dah jauh kita pergi , nak tak nak kena pandang depan . usaha tangga kejayaan okayy ! err ehh kena pakai tangga eh kalau nak berjaya ? hehe , yela kot pasal jarang benar me guna lif bila nak ke kelas , kelas yang duk kat tingkat 3 punn sanggup naik tangga lagi tak kira dah lewat atau datang awal ke kelas . hmm bagus kann ? :P
tatau , guna lif macam lambat plus buang masa sebab tak selalu bila tekan lif tu , lif terbukak terus , kadang2 siap main lari2 bagai punnn lif tak bukak2 jugak , so adalah lebih baik naik tangga , eksesais kann , bagus apaa ^.^
dan yaa , tu laa tips yang dibuat bagi kekal kan slim di badan , chewahhh ~ dah gedik dah . hehe , btw yaa , guna lah tangga ya , anda pasti tak menyesal :P

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari