= ceritasayastory.blogspot.com: yeahh ! dah cukup umur dahh Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

yeahh ! dah cukup umur dahh

assalamualaikum
alhamdulillah , mamaaa . anak sulung mama dah besar gedabak dah niee , dah cukup umur dahh , dah boleh itu dan boleh ini , nak mengundi jee yang tak pass lagi , hehe :P
dan yaa , terima kasih pakwe2 , makwe2 yang wish selama 2 hari . hikhokk . ramai je pakwe , makwe kita kan . yeahh ! memang tak setia kannn . hmm :P
takpe laa , tak setia pun takpee , ramai je sayang ! HAHA . tu diaa , kasi cubit sikit ! ngade je haa , btw yaa , terima kasih yaa kawan2 semua . i love you super duper . yang bagi wish berploh2 kali pun ada . err takpe laa , terima je semua , janji ingat kann , kalau takkk . . . tetttt
hmm makan diaa :P
dan yaa , tahun nie paling2 yang hebat , tak ternilai kasih sayang orang2 yang text tadi . senyum sampai ke pipi haa dan yang paling awesome bila dapat last call , tetiba ada yang nyanyikan lagu birthday . tu diaa , bikin sebakk -..-
apa2 pun saya punya kawan2 yang awesome , yang pandai buat saya gelak tiap2 ketika
terima kasih kawan , betul , tade pakwe saya boleh hidup , takde family , takde kawan , saya pun boleh mati -.-
soo , thanks kawan ! 
err thanks for the "hadiah" yang super duper awesome tu :P

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari