= ceritasayastory.blogspot.com: 1ST MEGA-GIVEAWAY BY GIRL ON THE SLOPE Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

1ST MEGA-GIVEAWAY BY GIRL ON THE SLOPE

assalamualaikum
kita kann , kita kannn , kita kannnnn nak ucap terima kasih la dekat gadis negeri kedah darul peace nie sebab selalu saja ingat nak tag kita time mana dia join GA . 
psss ! cik ain , habaq jujur naa , hang suka kat aku kaa ? HAHAHA
*sorry , perosak dialek Kedah saja . haha :P
apa2 pun I lap U , U mop I pun tarapapa . thanks yaww . sayang gituuu :o
soo , lets begin , muahaha . join this GA . berminat ? sila klik sahaja banner comel lote lagi simple nie haa 


syarat owner blog nie simple sahaja . tu yang bagai ada magnet yang tarik suruh join . err
hadiah ? pun awesome jugak . tak caye jugak , klik je kat gambar tu jugak . jemput join yer . 
mekasehhhhh ^.^

13 comments:

  1. salam, thanks ya sbb join. hehe. gudluck k

    btw, jom bw rakan2 peserta
    http://belognanabyte.blogspot.com/p/senarai-nama-peserta-1st-mega-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam . ehemm . sama2 . hehe
      thanks ! :)

      Delete
  2. wassalam . ehemm . sama2 . hehe
    thanks ! :)

    ReplyDelete
  3. dr GA yg sama...follow cni...

    jom bw blog sy..

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

    ReplyDelete
  4. wahhh lawak apakah itu ? saya perempuan sejati tau awwwww ahhaa... kita ingt kat dia thats why kita always tag nama dia haha..mop u 2345 kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tralala . alaa . gurau2 manja jeee :P
      eh yekerrr ? terharu i tauu

      Delete
  5. singgah dari segmen yang sama.. done follow :)


    jemput join GA shawal.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/giveaway-12-12-12-by-mohd-noor-shawal.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okayy shawal . thanks invite kita . nanti kita g tgk yee

      Delete
  6. jom join GA yang gempak ni!
    Hadiah dia memang dasyat! >,<

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/giveaway-gempak-cuti-sekolah.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/mega-giveaway-by-miss-as.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuyooo . banyak betoll . hee . nanti kita tgk yee

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari