= ceritasayastory.blogspot.com: AinHaQis' Giveaway Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

AinHaQis' Giveaway

assalamualaikum
burpppp . alhamdulillahh , kenyang sangat . banyak je makanan yang dah selamat mendarat dekat perut , kata parents

"makan lah kakak , makan puas2 bila awak ada kat rumah nie , kalau dah balik sana , susah dah awak nak makan"

me ? errr yeahh ! agaklah kalau balik kampung , dua ploh empat jam makan , dah balik kl , berbeza teruss . muahaha . maklumlaa hidup bujang -_-
actually , entri nie khas sebab kita dah di tag oleh kawan blogger jugak , macam bangga . cehh  , terima kasih super duper ye cik ain sebab tag kita . series , nie first time kita join segmen . tatau apa2 pun , see , nama je blogger tapi tak terer sangat lah part2 nak join segmen -_-''
tapi dah ada peluang macam gini , kita dah sebulat jantung hati nak join segmennnn


yang kita duk tinggal jejak then jadi follower dekat blog tu , segmen nie dibuat oleh 3 sekawan , special sangat pasal 3 member nie semua ada blog sendiri . I guess dah memang sahabat sejati lah . btw , kalau nak usha blog dorang pun bolehh , klik je dekat sini okayy
btw , kalau laa korang perasaan perasan kann , nama segmen nie pun dah bombastik ! pasal apa ? pasal dorang buat gabungan nama . seeee , nice apa , jujur , jarang je tengok sahabat baik buat gabungan nama macam gitu , kalau yang kapel tu memang lah ada kann , nie kawan baik kot
ehemm , tahniah la korang yee . harap2 hubungan kawan tu till jannah . insyallahh . aminnnnn ;)
btw for those yang dah klik dekat link tuan blog yang buat this segmen , sure lah tahu yang salah satu syarat tu kena tag 5 orang lagi rakan suruh dorang join then kena makesure lah yang   dorang pun kena tahu yang dorang dah kena tag ^.^
dah kena tag pulak , join lah ye sayang2 . ehemm . tapi kann errr kita nak tag dekat blogger pompuan je pasal tengok hadiah lebih comel untuk pompuan . hehe :P
sooo , let see siapa kenaaaa . ehemm. . . 






okayyy done :)
selamat men join . hehe , moga2 anda semua punn boleh menang jugak . hehe 
terima kasih sebab sudi baca yee ^.^
oh ya ! tarikh tutup nanti 30 nov okayy , semua orang punn boleh saja nak join , klik je banner kat atas tu 
sekian terima kasihh >.<

11 comments:

  1. ehem2 sama-sama ahaha..anda telah join giveaway ni dengan jayanya kekeke ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss , okayy cik ain . sesamee . first time kott . hehe

      Delete
  2. eh jangan lupa antar link enteri nih kat blog dorang yeah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baikk . dah hantar dahh . eksited . eksited . hahaha

      Delete
  3. terima kasih sudi sertai giveaway ni dan doakan persahabatan kami sehingga ke syurga , thanx again :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesame cik hazirah muslim . hehe ^.^
      aminnn . insyallahhh :)

      Delete
  4. alamak! tak tau nak tag sape..nanti ada masa kiter join k..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . okayy . takpe . btw thanks sebab sudi jenguk entri nie ^.^

      Delete
  5. Singgah untuk blogwalking peserta GA Ainhaqis

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/ain-haqis-giveaway.html

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari