= ceritasayastory.blogspot.com: apa ada dengan mall yer ? Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

apa ada dengan mall yer ?

assalamualaikum
bila dah rasa diri tak sihat . lebih baik makan ubat dari duk update status sebab dengan update status , anda tak akan rasa sihat pun sebab friend list anda akan bagi komen saja . bukan bagi ubat -_-
dan ok . rasa agak teruk je harini . hidung berhingus berair , bersin sentiasa -.-'
tadi pegi kedai tayar makan, order tom yam tapi makan ala2 siap ada effect duk nangis saja pasal asyik bersin , sampai pedih hidung . errr makan pun tak senang . tapi orang belanja punya pasal , habiskan jugak makan walau lambat . hehe . rezeki jangan ditolak kannn ^.^
alhamdulillah . harini kat rumah takde buang masa sangat . tadi pagi awal2 lagi bangun sebab pegi hospital , nak check gigi . errr yelaa . gigi kita huduh . segan nak senyum bila jumpa orang  . plan nak pakai braces tapi taktau jadi ker tidak . banyak yang menghalang . dan yang paling utama , kita sendiri tak suka nak ulang alik pegi hospital bila ada "date" kena jumpa doktor . wuhuuu . penat tau takk . appointment bagai macam gitu . kalau dah buat dekat sini , sah2 kena ulang alik dengan doktor kat sini jela tapi kita dah la jarang2 balik . nak ulang alik kl , kelate ? memang tak la . penat tau takkkk -..-
so , tak sure nak buat ker tidak . for me , err nanti2 lah . dah habis belajar , cari duit sendiri , masa banyak . boleh saja nak buat braces kan . time tu nak suruh pegi hospital hari2 pun tade hal rasanya :P
dah hampir 3 jam duk buat date kat hospital , balik rumah , petang pulak pegi mall . ehemm lama tak jejak kaki dekat sini . kalau kat kelantan , memang nie la tempat femes . actually , even diri nie pun punya ic ber number 03 di tengah2 yang bermakna ore kelate original , actually kita sendiri pun tatau tang mana yang femes dekat sini . errr gapo hok femes sini ehh ? hehe :P
ok . get it . macam2 jawapan yang ada kan tapi actually for me sendiri , memang tak akan dapat jawapan apa je yang femes dekat sini or dekat mana2 mall pun sebab errr kita tak suka pegi mall ! huuu . yupp . actually banyak sebab kenapa kita tak suka pegi mall except ada barang penting yang nak kena beli dekat mall saja yang buat kita ok nak jejak kaki dekat mall

- sebab bila pegi dekat mall , yang paling utama , maksiat , tak pun pergaulan yang buat diri mengucap panjang . tak kata saya bagus pun cuma yaa . malu lah tengok dorang makan bersuap bagai . errr nak keluar pun buat cool saja . tak payah la nak gedik kan . err -_-

- pemakaian . yupp . kadang2 for me lah , bila tengok , dekat mall sebenarnya bagaikan tempat fashion show . betul . pemakaian dorang remaja yang pegi mall nie macam2 gaya ada , melebih2 pun ada jugak . tak perlu rasanya . pakai chill sudah . tapi kannn , fikiran positif cakap maybe dorang pakai tiptop nie sebab nak cari jodoh dekat mall kan ? well , who know ? hehe 

- pegi mall boleh buat duit habis banyak . ehh tak2 ! boleh buat diri lalai . kita cakap betul . bila pegi mall , duk dalam mall tu lampu kemain cerah je , punya jalan2 kat dalam tu , sedar tak sedar bila dah tengok jam , dah pun lewat . 

seee . macam2 je "alasan" sebab kita tak suka pegi mall . tapi lain orang lain pendapat kan . for me , lagi baik pegi meround dekat taman ker dekat mana tempat yang at least boleh nak eksesais , ada jugak faedah . tapi ada orang lebih perefer nak jalan2 dekat tempat beraircond kan . tak nak kata apa2 . lain orang lain taste kann ^.^

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari