= ceritasayastory.blogspot.com: doa dan terus berdoa Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

doa dan terus berdoa

assalamualaikum
hai saudara saudari chikebom chikebommm
esok dah 19 November , maka tamatlah status bujang owner blog . ehemm :P
cehhh . gatal merenyam je kann . err -_-
takde la , kita takde mood . bukan apa , sebab bila online facebook , ada macam2 status , macam gambar yang ada . no laa . bukan gambar tak senonoh . gambar apa yang dah jadi kat saudara Islam kita dekat Gaza 


 kalau korang pun tengok , takde perasaan apa2 , tatau la nak cakap apa . kurang2 doa la sikit kan . hmm , doa adalah senjata umat Islam . you should know that . so , lets pray for them :'(
kalau tengok gambar2 macam gini , boleh buat nangis . bila duduk sorang2 , asyik terbayang2 . macam mana la mereka kat sana kan . doa jela mampu nak bagi , mohon mereka semua kuat , ada orang cakap , buatpe laa sibuk2 nak fikir pasal dorang . negara kita kan aman , tak payah la fikir pasal negara dorang kan 
tapi
for me , as muslim , tak patut la ada pemikiran macam tu , kuasa Allah , kalau esok2 jadi dekat negara kita tak siapa yang tahu kan ? tak , bukan minta tapi beringat , doa moga2 dijauhkan . 
btw apa2 hal pun , esok dah start STPM 
untuk kawan2 atau siapa2 yang start exam esok 


kalau lah kite tak sambung study dekat kolej tu , memang akan stay form6 lah tapi perancangan Allah tu hebat . tahu mana baik mana buruk buat kite kan . hmm . buat kawan baik , awal2 lagi dah text dia wish yang terbaik . buat yang lama , mintak maaf , bukan tamo text tapi takde kekuatan nak contact awak . apa2 hal . doa untuk awak sentiasa ada .
good luck ! 

Gaza memang tak kuat , takde senjata sehebat Israel . tak ramai tentera seramai Israel tetapi mereka masih ada Allah

Ya Allah selamatkanlah Palestine :'(

4 comments:

  1. PRAY FOR GAZA TOO... AMINNNN..
    jom singgah blog ade doa utk palestine.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin2 ya rabbb :)
      okayy , nanti kita visit awak okay ^.^

      Delete
  2. pray for Gaza, moga Allah lindungi mereka :)

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari