= ceritasayastory.blogspot.com: just lil bit sad case Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

just lil bit sad case

assalamualaikum
cuti tinggal beberapa hari je lagi , nak kata sedih , agak la . bak kata kawan 

"it's okay , just lil bit sad case"

okayy . actually . macam bangga jugak nak cakap sebab for this sem , cuti sem paling lama . 3weeks tuu . HAHAHA . yela , kalau tak , paling lama pun just 2weeks saja . apa2 pun for me , 3weeks pun dah lama tau . kalau kahwin tu , siap boleh pegi honeymoon bagai . errr ehh -_-
btw , sometimes nak la jugak say Alhamdulillah sebab for me lah , cuti 3weeks tu lebih dari cukup . tu pun dah rasa bosan super duper dah . and u know , sometimes bila bosan melampau , rasa nak gigit , nak makan orang saja ! errr
sometimes fikir jugak . ada baik jugak kolej nie sebab cuti kejap2 , so takde la buang masa sangat . yaa . admit , cuti tu memang perlu tapi tak lama pun okay la asalkan ada je . lama ker tak , tadehal sangat pun 
apa2 pun , dah nak start belajar balik next week , dah pun masuk sem 5 . fuyooo ! seeee , i'm become senior dah . yuhuuu ! kebangaan jugak ! muahaha :P
tapi actually kan , bila awak dah ambil kos budak2 , even banyak sangat kebaikan tapi ada yang annoying bila some people says that

"eh ! next year dah umur 20 lah ye ? tade ciri2 pun"

OMG ! sometimes when people say that you like "budak2" its really annoying la jugak even ada orang nak macam tu sebab konon nya you macam awet muda saja . memang . memang my friend and i mengaku kami awet muda . ehh ! :P
bukan apa , kalau nak dibandingkan dengan student lain , barangan yang kami guna punn banyak yang "comel2" saja . kadang2 boleh je berebut dengan anak2 budak2 kecik . kata kawan , 

" silap2 haribulan , kita boleh berebut barang2 macam nie dengan anak sendiri pulak"

dan me ? ohhh . jauh berangan . nak kawen cepat letewww . HAHAHA :P
btw tarapapa , kalau dah jodoh sampai , apa salah kann ? hmm
apa2 pun entri kali nie tade motif pun :P
diri cuma bosan tunggu hujung minggu nak balik Gombak . dan jugak bosan klik website ni sebab nak check result . even belaja tak seberapa tapi nak jugak tengok result . lambat ohh

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari