= ceritasayastory.blogspot.com: redha itu yang terbaik Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

redha itu yang terbaik

assalamualaikum
kadang2 mood lari bila orang tanya status warganegara diri
bila orang cakap , kata itu dan ini . boleh buat diri nie diam je . for me

"cakap , umpatlah , sebab awak tatau pun apa yang jadi"

betul la kata orang



see , kadang2 benda macam gini annoying tau tak . please lahh . saya manusia , bukan iron man , bukan robot , bukan itu dan bukan ini . dan yeah ! tak suka la bila masuk part nak jiwang2 , part2 melibatkan perasaan semua nie
niat awak meamang baik tapi kalau dah diri tak minat , tak boleh nak paksa kan ? benda tu dah lepas , saya taknak jadi lagi . sebab sejarah mungkin berulang kan ?


hmm

2 comments:

hak milik kekal syafiqah zuhari