= ceritasayastory.blogspot.com: belajar redha dengan seikhlas mungkin Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

belajar redha dengan seikhlas mungkin

assalamualaikum
apa2 yang jadi pasti bersebab kan . kita je tatau . kadang2 kita dah anggap benda tu paling2 baik buat kita tapi the real kita tatau ada yang lagiii baik dari tu -_-
well , as student lah kan , memang tak terlepas pun dari masalah yang melibatkan group discussion . memang . masalah tu kecik tapi boleh buat stress . nangis2 . oh . manja ! -..-
macam lecturer cakap tadi

"di usia awak , memang , masalah macam nie awak akan rasa like was a BIG problem tapi pada orang di usia saya , benda nie small matter je"

memang . dah budak tak matang . banyak lagi yang nak kena belajar . benda kecik pun boleh jadi a BIG problem right ? haihh . tadi banyak betul sesi luah perasaan dengan lecturer sampai rasa macam nak nangis ! wuuu . manja again ! -.-
lagi benda ngadu was like

"ntah la miss , tiap2 sem ada je masalah dengan group"

then miss yang awesome tu pun menjawab

"sabar , tu tanda Allah sayang awak , Dia nak uji awak"

dan me ? ohhh ! macam lupa betul dengan hal yang satu tu . ya , setiap apa yang jadi ada sebab dan hikmah . kata dia

"belajar redha dengan seikhlas mungkin"

you know , bila kita borak , ngadu masalah dengan orang yang berilmu , kuat agama , rasa tenang , damai dan cepat je sejuk hati . Masya Allah , untunglah siapa2 macam tu , like was my lecturer . i love u miss ! saya respect miss . tenang cakap dengan miss . kalau boleh nak jadi macam miss . tenang sangat . can I ? hmm Insya Allah :')

p/s : oh Masya Allah , dah jatuh hati dengan tulisan nie pulak ! hewhew :3

2 comments:

  1. belajar redha dengan seikhlas mungkin tu mmg susah..tp kna dicuba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat2 lah susah kann . hmm tapi kena jugak cuba :'(

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari