= ceritasayastory.blogspot.com: FIVERS HIJABIS GIVEAWAY BY MV Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

FIVERS HIJABIS GIVEAWAY BY MV

assalamualaikum dan salam sejahtera :)
Alhamdulillah . suara cun kite dah dapat balik dahh . muehehe . ok sorry ! I mean I dah sihat dahh . terima kasih la buat semua member yang take care I tu . yang paksa makan ubat , yang marah bila I nak minum ais dan makan makanan berminyak super duper tu :3
jasamu tetap dikenang . hehe . am I good ? :P
Alhamdulillah juga sebab sekarang takde keje sangat punn . kalau ada , semua yang simple saja , just kena submit by email . suka tauu . jimat duittt :D
by the way , otak I takleh nak proses sangat sekarang . sekarang , nak join segmen lagi . I suka join GA atau mana2 segmen sebab I selalu menang ! bertuah kann ? HAHA . ok . riak -,-
apa2 pun , ada rezeki , InsyaAllah menang la kann . boleh dapat tudung dengan topup free . siapa tak nak kannn ? even I jarang habiskan topup pun tapi kalau dah free , nak jugakkk ! hehe . so , siapa yang berminat jugak , sila join ok . ehem wish you good luck :)


23 january 2013 . seee , tarikh last pun lambat lagi . come ! join us ! muehehe
ehemm . nak tag dorang nie laa :3

5 comments:

  1. salam kunjungan dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear . thanks for come and follow :)
      insyaAllah , kite singgah blog awak jugakk

      Delete
  2. Salam, MV datang melawat peserta. GA ni dah tamat pada 12 tengah hari tadi. Nantikan pengumuman pemenang pada 24/25 hb . Good Luck! Tq (;

    ReplyDelete
  3. Salam, Pemenang sudah diumumkan. Adakah anda merupakan salah seorang pemenang GA ini? Jom tengok!

    http://mvlittlebloggietaggie999.blogspot.com/2013/01/senarai-pemenang-fivers-hijabis.html

    ReplyDelete
  4. Salam, awk belum bagi detail pemenang. Cepat ye sebelum 4hb. TQ

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari