= ceritasayastory.blogspot.com: hari ini macam nie yang jadi Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

hari ini macam nie yang jadi

assalamualaikum

apa yang best ? :D

- kawan nak bayar hutang ! muehehe . rezeki2 . takleh tolakkk :D
Maria Elena dah kahwin ! congrats Kak Maghiaaaaa :)
- harini ex yang bertahun2 lama tak contact , tetibe request mintak nak call . dan I was ok . takde jual mahal , so mintak dia call , borak2 . oh awak ! suara tak berubah . rasa rindu pulak ! eh ? -..-

yang tak best ? -_-

- tak makan lagi harini . sad case right ? :3
- ada orang text mintak solve problem dia dengan kapel dia . ehem . do I look like "Doktor Cinta" ke ?
- malam tadi tidur lewat sebab kena ganggu ! jengjenggg -_-
- jumpa blog yang copy & paste ayat ! tak suka ! tak suka ! grrrr
- duk ulang dengar lagu Sesal Mendua . ok ! lagu yang agak annoying tapi still dengar . sorry ex . siapa suruh I dengar lagu nie for the last time ? kan , dah asyik ingat ! huu sigh T.T
- kawan yang tak macam kawan semua pakat contact balik tapi I was like tak boleh nak rasa ngam lagi . maaf kawan2 sekalian . salah siapa ?

thats all for today , ok . sekian terima kasihh 
*puan cik Syafiqah Zuhari takde motif again -_-'

3 comments:

  1. kena ganggu? dengan? jengjengjeng... :p

    lagi satu, blog mana yg copy paste tu? sakit hati kan tengok! akak pon pernah kena!

    ReplyDelete
  2. kena ganggu? dengan? jengjengjeng... :p

    lagi satu, blog mana yg copy paste tu? sakit hati kan tengok! akak pon pernah kena!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jengjengggjengggg . HAHAHA :P

      ala akak , kite tak ingat la blog mana tapi memang sakit hati la kannn . rasa nak je hentam2 dia . huhu

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari