= ceritasayastory.blogspot.com: mati tak tunggu kita dan ingat mati tu wajib :) Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

mati tak tunggu kita dan ingat mati tu wajib :)

assalamualaikum 
as usual , even takde orang komen pun , nak jugak update cerita . bukan apa , tulis blog kadang2 untuk kita je . ada masa free , boleh on then baca balik . dan paling syok boleh buat kenangan . yela . mana tau esok lusa tuhan nak ambil nyawa , at least ada je jugak blog yang orang terdekat boleh baca . mati tak tunggu kita dan ingat mati itu wajib :)
harini dah last hari Jumaat bagi tahun 2012 . Alhamdulillah hari ni dengan jaya nya pegi usrah . usrah nie best ! boleh share macam2 cerita yang for sure bermanfaat lah kan . tiap2 join mana2 ceramah , kelas , banyak cerita pasal mati . balik kelas pun jumpa kawan banyak cakap pasal mati . MasyaAllah bukan minta tapi kalau dah ajal , takde apa yang boleh halang dah . sorang kawan kita masih lagi bersedih sebab kawan lama dia dah meninggal . al-fatihah . moga rohnya dirahmati :')
kawan pernah tanya
"kalau orang takde kat dunia, awak sedih tak?"
ok . me diam . siapa la tak sedih . dah nama pun kawan . walau tak kenal lama tapi dah macam2 kongsi . eh ? I mean kongsi apa patut ok ! muehehe
semalaman sendiri susah nak tidur , asyik fikir , kalau ditakdirkan meniggal di usia muda
macam nie , apa je bakti yang dah dibuat kat orang sekeliling ? dan ohh . sangat memikirkan . for me , meninggal biarlah cara yang elok . takde nak bebankan siapa2 pun . InsyaAllah . actually banyak je nak share pasal nie tapi mood dah takde . hehe . next time kita kongsi lagi lah ye :)

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari