= ceritasayastory.blogspot.com: mee celuppp ! Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

mee celuppp !

assalamualaikum
tadi bila tengah syok online , dapat text dari sorang member

"ika , ijad tengah makan mee celup nie . bestnyaa . rugi ika tadop , dah la org nak belanja nie"

grrrr . aisyehh ! rasa sekarang jugak rasa nak jadi makwe superman , nak suruh dia bawak terbang balik Kelantan . huuu -_-
tu makanan yang wajib makan bila balik Kelate , banyak tempat femes yang boleh makan mee tu . banyak tempat yang boleh try tapi try la kat mana2 pun . takleh nak tanding yang made in Kelate . hee . kat sini pun ada tapi for sure rasa memang tak sama sangat pun , harga pulak memang meletup mahal tapi kadang2 kalau dah ngidam , lama tak balik , makan la jugak -.-'
tapi kalau time terdesak macam gini , dah rasa ngidam sangat , cepat je google gambo . hehe
pinjam sat gambar yee incik google . hmm :P


erkk . alamak ! seee ! terliur nieeee . errr


hmmm -..-
lagi sedap bila tambah ngan perasa dia . nak pedas , masam , semua bolehh . kadang2 boleh licin satu mangkuk ! semangat mee celup gituuuu :P
tapi bila pegi makan , kita tak penah makan "mee" punn . pasal for me tak sedap lagi2 mee tu licin . selalu aje jatuh bawah bila nak masuk mulut ! ciss ! kalau pegi date , boleh buat malu saja pasal bila nak masuk mulut , mee tu gelongsor jatuh bawah . dah licin . kalau makan dengan garfu pulak , memang takde nikmat pasal takleh nak slurppp kuah tuu . hehe
apa2 punn macam2 cara je boleh makan , macam2 lauk boleh pilih . apa yang nak semuaa boleh dan memang akan puas lah ! ^.^
hmm . sekarang dah ngidam dahh -..-

9 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hahaha . yekerr ? rugi la tatau . best tau :)

      Delete
  3. mcm sdp la plak., :D
    klu xdpt mee clup mee sgra pun bleh la nih., kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehemm . meamng sedapp :D
      haha . takk . mee segera tak best ! hee

      Delete
  4. sedakk nyo mee celup!! jaa berehi tuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. keaa . hahaha . memey pelik la kalu ore kelate x minat gakk . haha

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari