= ceritasayastory.blogspot.com: minat Heliza tak ? minat Bunkface tak ? jomm joinn Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

minat Heliza tak ? minat Bunkface tak ? jomm joinn

assalamualaikum
hujan ! hujan ! hujann ! muehehe . tak ! mana ada mengeluh . Alhamdulillah apa . hujan rahmat kann . dah memang musim hujan punn :)
Alhamdulillah sem nie paling best nak2 lagi bila belajar subjek Ethics . tadi lec cerita tentang sifat Nabi kita , Nabi Muhammad s.a.w dan betapa untung nya kita semua sebab menjadi umat baginda Muhammad . serius . before this mana lah ambil port sangat kalau sebut untungnya jadi umat baginda Muhammad . yela . kalau dah takde ilmu yang cukup , mana nak ada rasa apa2 kann . orang cakap , kita dengar tapi takde apa2 perasaan pun . yela . macam orang cakap . Islam hanya di ic sahaja . nak tahu lebih2 memang takde rasa pun sebab yela . bajet kita orang Islam , dah ingat macam tahu semua perihal Islam walhal tak pun . teruk kan ? hmm . tapi takpe la Alhamdulillah dah sedar diri macam nie , InsyaAllah ada masa nak perbaiki diri lagi :')
tadi bila dah ada dalam kelas , hayati betul2 apa yang lec cakap , serius . sampai rasa sebak je . MasyaAllah . baru tahu untungnya jadi umat baginda . baru rasa2 betul nak bersyukur , nak betul2 hargai . seee ! dah 19 tahun hidup , baru rasa macam nie . Alhamdulillah jugak pasal at least dapat jugak rasa kan :')
tadi tundukk je tengok meja . muhasabah diri . kawan kat depan ada yang siap nangis . memang lah . kalau dah tau , rasa sebak , terharu tu memang ada . hmm . so Alhamdulillah . untungnya saya belajar kat siniiii :D
apa2 pun , tak lama lagi kolej nak buat event nie , so for those yang minat dengan Heliza , Bunkface tuuu jemput la ke kolej kita . nanti kita jumpa yeee . muehehe . jom la . masuk percuma nieeee . hewhew . InsyaAllah , kalau time tu free , nak je join . come on bebeh . ikut serta okayyyy ^.^

4 comments:

  1. klu ckp beiman kpd rsul tp tak mngenali rasulnya aper guna eik., :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn . meamng la . tu la kita , pandai cakap tapi the real tatau apa2 punn . hmm

      Delete
  2. alhamdulillah.. rezeki syafiqah belajar kay situ.. dpt lebih mendalami agama dan lebih mengenali rasul kita.. memang sedih bila teringat Nabi kita Muhammad SAW.. sama2 lah kita muhasabah diri.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillahh kannn :)
      InsyaAllah . sama2 la kite muhasabah diri

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari